Teksto dydis:
2018-12-06 12:33
LTU

19 Nuomonė

paskaičiau ir...nusijuokiau.."daug lydyto sviesto ir daug grietinėlės...tai kam toks didelis riebalų kiekis??? nemanau,kad gali tikti ,kaip garnyras prie mėsos..BUS LABAI LABAI RIEBU...ir neskanu...toliau "-grūsti rankomis"...??? kvailiau nesugalvosi-pamėginkit įkišti rankas į karštą bulvių košę ir dar pridėtą tiek riebalų-nusiplikinimas garantuotas...tikriausiai norėjo parašyti-grūsti su tam skirtu bulvių trynimo įrankiu...APGAILĖTINI LIET.RYTO KASDIENINIAI VISOKIŲ PATARIMŲ STRAIPSNELIAI...geriau jau nerašinėkit tokių nesąmonių,nes daug jūsų patarimų/beveik kasdieninių/būna kvaili ir niekam tikę.

0
2018-12-06 12:04
LTU

18 Marius

Slaptas receptas,wau. Ir netgi skaniau už didkepsnį.Sviestas ir grietinėlė i bulvių košę, nesu to girdėjęs.Pribloškė ir pakeitė požiurį į bulvių košę.Kur tie kursai vyksta, dar yra vietos????

0
2018-12-06 06:09
LTU

17 tobula košė

apimtis per krutinę 90, per liemenį -60, per klubus-90 cm

2
2018-12-06 04:07
SGP

16 ot stebuklas?!

lyg nebemokėtume bulvių košės pasidaryti... Šefas, matot... :D

0
2018-12-05 22:50
LTU

15 Vilma

ir gaunasi sviestas sviestuotas, grietinėlė ir taip riebi, tada sviesto nereikia, dar pamiršo paminėti, kad ją pašildyti reikia

1
2018-12-05 22:24
LTU

14 Sefas

Teisinga kose!!!Kuo ji teisingesne uz mano su nedaug sviesto ir verdanciu pienu uzpilta?Man teisinga tokia,kitam gal kitokia,ir nereikia irodinet savo "teisingumo"...

1
2018-12-05 22:00
BEL

13 bronius

galima ir kefyro įpilti, o galima ir prispjaudyti.

5
2018-12-05 21:30
LTU

12 keista

Kam ta grietinele :)

3
2018-12-05 21:12
LTU

11 123

Jau ir taip kaloriju bomba, o dar su grietinele... Man pakanka skonio ir su pienu.

2
2018-12-05 20:07
LTU

10 Znaika

Pirmiausiai puodą reikia išplauti, o paskui bulves košei virti. O ne taip kaip reklamuoja

0
2018-12-05 19:35
LTU

9 Eikit sau

aš pilu verdantį pieną ir ištirpinu gerą sviestą - pūkas ne košė gaunasi, skanesnės neragavau, o jūs pridėkite nors kruopų.

2
2018-12-05 19:05
LTU

8 sena tiesa

Tai stebuklas. Tokia košę virė mano senelė, mama na dabar ir aš. Visada man keldavo juoką teiginys, kad nuostabi košė yra gaminama su pienu.... jokio pieno

16
2018-12-05 18:03
GBR

7 INDOMU!

"grusti bulves rankomis" ,gal grustuvu? eina jis ozku p...t!tegul savo organiniu -naturaliu gruda

1
2018-12-05 16:52
LTU

6 lolo

Su blenderiu išeina kaip sintetine,iš pokeliu,o su mikseriu išpurenu net padaugeja jos puode.

7
2018-12-05 16:44
LTU

5 Bl

O aš sutrinu su mikseriu

7
2018-12-05 16:18
DEU

4 ;;;;;;;;;;;

SAKAU ,GAL PIRMIAUSIA REIKIA IŠVIRTI BULVES, O PO TO SUGRŪSTI KOŠĘ . BULVIŲ KOŠĖS VIRT NEREIKIA ČIA NE KRUOPOS.

1
2018-12-05 16:18
LTU

3 tik nuomonė

Pensininkai,košė specialiai jums,daug sviesto ir grietinėles.

2
2018-12-05 15:59
LTU

2 as

mano mama taip virdavo kose jau pries 50metu

1
2018-12-05 15:54
USA

1 Sefas

Kodel sitas valkata aiskina “kaip turi but”. Pagal kokius istatymus cia?

4