Teksto dydis:
2019-07-17 11:48
LTU

Titas

Paistalai, ypač apie pomidorus.

0
2019-07-11 14:33
LTU

siurblys

Ponia, siurblių pardavėja. Gal jau geriau ir toliau pardavinėkite tuos siurblius. Jūsų išsilavinimas šiai veiklai netinka. Žmonės daug mokosi, kad galėtų tai daryti. Gėda Jums. Sėkmingos siurblių prekybos.

0
2019-07-10 12:07
LTU

kaimiete

OOOOOooooo,kiek mes kaime ziemai turime visko prisisalde.Kas netingi tas turi.Mes turime visko savo darze,tai ir musu saldikliai pilni.Mieste,suprantama zmones nieko savo neturi,jie valgo bet ka,ka gali ipirkti,arba maldauja ir artimuju kas turi darza,nors padeti dirbti darzuose nenori.Kaimo maisto naturaluma nepalyginsi is parduotuves pirkta ir nezinia kada atvezta.Miestieciai vistiek isperka,nes kartais buna nukainuotos.

0
2019-07-10 09:24
LTU

Kaimietis

Jei ką tai mylyt y noryt, kad ilgai išsilaikytų, reik užšaldyt. Užšaldžiau uošvienę...

0
2019-07-09 18:16
LTU

jooo

Kai paskaitai tokius straipsnius, kartais atrodo, kad bent pusė žmonių protiškai atsilikę. Žmonės nėra kvaili, turi ir mamų, ir kaimynų pasiklausia, jei ko reikia. Kas gi šaldo morkas, kopūstus ar bulves? Jie ir taip puikiausiai laikosi. O agurkus, svogūnų laiškus, krapus, rūgštynes, salierų stiebus, paprikas visada šaldau tik smulkiai pjaustytus ir jokiuose vandenyse nemirkytus. Puikiausiai tinka šaltibarščiams, sriuboms. Ir grybus šaldau. Kai kuriuos apvirtus, o mažus baravykučius, rudmėses- žalius. Ant keptuvės su spirgučiais, svogūnais, grietinėle ar grietine- ir namai žiemą pakvips mišku.

0
2019-07-09 12:31
LTU

brū

šaldau jooles

1
2019-07-09 12:30
LTU

joolė

šaldau savo ištęžusius jausmus

2
2019-07-09 12:30
LTU

L

Pjaustyti svogūnų laiškai puikiai užsišaldo.

1
2019-07-09 12:05
LTU

Komentarui "nuomonė"

Laba diena, neseniai iš po akmens išropojot? Seniai visi tyrimai atlikti, šaldytuose produktuose išsilaiko daugiausia visų medžiagų, lyginant su kitais konservavimo būdais

0
2019-07-09 11:59
LTU

nuomone

sveika valgyti saldytus produktus, tik ar kas atliko issamius tyrimus kas lieka produktuose po tokio saldymo.juk moksliniai tyrimai kainuoja labai brangiai ir reikalauja ziniu ir laiko.

11
2019-07-09 11:30
LTU

subalansuoto šikimo ekspertas

Kaip šikimo akademijos "Pirmas šūdas" vadovas, sakau Jums, kad iššikti galima beveik viską.

4
2019-07-09 11:14
DEU

Navilee

Morkos - vėlyvo rudens daržovė, kuri puikiai auga Lietuvoje ir laikosi visą žiemą. Tikrai verta šaldyti:)

2
2019-07-09 11:11
LTU

Egiux

Visiškas nusišnekėjimas

0
2019-07-09 10:30
LTU

Na

Tai kokia ta klaida,eina sik...su tokiu straipsniu.

0
2019-07-09 10:26
DEU

Jo

Ji čia save pozuoja tai jau padare, dabar gali uzsisaldyti.O kita met apsišildyti mes pamatysime kaip išsilaikiusi.😛

1
2019-07-09 10:20
LTU

labai

sveika vartuoti uzsalditi disciliota vandeni.

0
2019-07-09 10:17
DEU

zanas

mergina rodo kad ir pas ja pozoje uzsaldyti zalumynai....

2
2019-07-09 09:45
LTU

ką noriu tą ir šaldau

ir dar kaip gerai gaunasi. Nors pastraisiais metais grįžtu prie šaknų - uogienės ir daržovienės stiklainiukuose. Atidarai ir valgai, o ne lauki kol kažkas kažkur išteš, o po to vistiek neaišku kaip ką valgyti. O agurkus sutrkuotus burokine tarka, verta šaldyti, nes žiemą kartais norisi šaltibarščių - gaumasi labai puikiai

1
2019-07-09 09:35
SWE

klausimas

gal galima bent krapus uzsisaldyti be ivairiausiu patareju?...o gal greit ir tai uzdraus?

1