Teksto dydis:
2019-07-21 10:06
LTU

.

Pamačius tokia vireja iškarto supranti koki nesveika maista ji valgo . Apetitas dingsta . Vieni valgo , kad gyventu -kiti gyvena, kad valgytu . Ju smegenu veikimo skirtumas begalinis .

3
2019-07-21 09:50
LTU

Hm

Tai sakot, palčiki obližut? Po velnių, priimkit gimtakalbį lietuvį straipsniams redaguoti! Užkniso tie rusicizmai, užkniso!

2
2019-07-21 09:09
LTU

Eilinis Kakucio malimas

Kazkaip jokiu taisykliu ir nepasake. Isskyrus viena - kad visa zuvi reikia tik Lidl’e pirkti...

0
2019-07-21 09:02
GBR

xx

grazi gaspadine vos i nuotrauka telpa

1
2019-07-20 23:00
LTU

o

man susidarė įspūdis, kad kažkas mane apvalgo...

0
2019-07-20 22:02
GBR

Kam tas marinavimas

As visa sviezia zuvi ir kitas juros gerybes kepu, iskart pasudzius, dar juoda pipira uzbarstau. Kai iskepa, kartais krapo uzbarstau ar petrazoles, ir viskas. Nes juk vis tiek valgom su darzovem, tai kam tie marinavimai? Tada zuvis netenka savo tikro skonio. Lasisos beveik niekad nekepu, o ruosiu tartara, nes man zalia sudyta ir su prieskoniais paruosta lasisa, supjaustyta mazyciais gabaliukais, yra pati skaniausia.

1
2019-07-20 21:26
LTU

Geriau pasninkauti

Nei tapti tokiam, kaip sitGASPADYNE....

5
2019-07-20 19:42
GBR

KRABBASS

Jeigu žuvis gera ir šviežia praktiškai jokių prieskonių nereikia. Mes žuvies turguje perkam tokias plekšnes Dover Sole, tai jas tik šiek tiek padruskinti ir juodais pipirais pabarstyti užtenka, kad pirštus nusigriaužtum. Net ant garų gaminta burnoje tirpsta, jokių grilių nereikia. O šiaip tą rubriką galėtų Saboonis vesti. Krepšinio federacijoj panašu, kad nelabai ką veikia, žvejoti mėgsta, galėtų savo karšius Lidle ir kepti.

0
2019-07-20 19:31
LTU

Zvenajuobas

Kept kiek vienas moka,o va rukymuj reikia padirbet,as tave ant to apdeciau,nepadetu visokie gvazdikeliai,ka tik patarciau,nelaikykit zuvies surime pamerke,o druska barstykit ant isskrostos,aisku stuburuj daugiau,sonkauliam maziau,bet atidirbus viska,tai pasaka,ir kuo maziau dekit egzotikos visokios,uztenka lietuvisku prieskoniu,ir aisku alaus

2
2019-07-20 19:10
LTU

abc

Jei ji susitvarkytu su šamu, gal ir galima būtų ir toliau spasdinti. Bet reiktų ragauti.

1
2019-07-20 19:04
LTU

Šeštadienį

Iš ryto reikia tokių receptų. Dabar kaip ir per vėlu

1
2019-07-20 18:55
LTU

Rėžė ir skambino varpais

Kieno pirštelius aplaižys?

0