Teksto dydis:
2019-08-14 20:05
LTU

O gerai būtų

duoda kepti namie, mažomis porcijomis, daugiausiai 2-m dienom. Visada būna minkšta ir ne reikia kovoti su pelėsiais ir kietumu. Tiesiog, kas diena šviežia duona, o darbo minimumas.

0
2019-08-13 14:02
LTU

perteklium?

pas mane namie tai negirdėtas dalykas. Greičiau nuolatinis trūkumas.

0
2019-08-13 11:50
DEU

Tikrai

Pats geriausias patarimas raikytos duounos kepalą, suskirscius ja vienos dienos porcijomis, laikyti saldiklyje. Seniai taip darau ir esu patenkinta. Tik iš vakaro nereikia pamiršti iš saldiklio išimti duona kitai dienai ir kambario temperatūroje atlaidinti. Tada ryte turėsit sviezuteles, lyg iš kepyklos, duonos.

2
2019-08-13 11:45
LTU

Vitoldas

Vystomas verslas, dar pradinėje vystymosi stadijoje, išsivysčiusi valstybė. Moterys suvysto vyrus

0
2019-08-13 11:32
LTU

Pasimetęs

Kažkuriame kitame straipsnyje buvo primygtinai siūloma nelaikyti duonos šaldytuve...

0
2019-08-13 11:26
LTU

Nustebęs

Produktų vystymo vadovė....kas tai? Maniau,kad vystomi gali būt kūdikiai...o kam vystyt produktus?

1