Teksto dydis:
2019-08-20 17:37
GBR

nu :DDD

tai ir reikejo rasyti kad 2val.ir 3min :D

0
2019-08-20 14:36
LTU

uzvirkite nepridegancioj keptuvej

tom trim minutem:)

1
2019-08-20 11:39
LTU

V.

Neaktualu, nes verdu pakeliais sufasuotus.

8
2019-08-20 11:31
LTU

sama

sutarkuokite bulves burokine tarka ir uzmerkite i vandeni.pakeiskite vandeni keleta kartu.palaikykite vandeny 2-2,5 val.istrauke is vandens kepkite orkaiteje .bulves bus birios ,nes pasisalino krakmolas.

1
2019-08-20 11:25
LTU

Vytenis

Natūralių ryžių virti visai nereikia,ryžius nuplauname ir suberiam į verdantį vandenį,sandariai uždengiam.Po 25 min.ryžiai paruošti vartojimui.Jei ryžiai būna dirbtiniai-tokiu būdu jie neišbrinksta ir apskritai atsiduoda celiulioze,tokius ryžius verčiu į šiukšlinę.Labai vertingas yra ir ryžių vanduo,kam įdomu-pasiguglinkit...

7
2019-08-20 11:15
LTU

aciu nereikia

virti 3 minutes, bet uzsiemimo tai dviem dienom...

1
2019-08-20 10:40
LTU

Raso 3 minutes, o visas procesas užtrunka 3 valandas. Greičiausiai būtų pavirti pusvalandį ir isjungus ugny dar palaikyti puode apie pusvalandį ir tada nupilti vandenį. Ir gautusi tas pats efektas.

0