Tačiau sumanios šeimininkės rado ir kitokį šių sietelių pritaikymo būdą, kuriuo džiaugiasi ir viena su kita dalijasi internete.
Paprastai į sriubą, troškinį ar padažą dedama įvairiausių prieskoninių žolelių ar prieskonių.
Išvirus patiekalą neretai jie pašalinami – ne visiems patinka lėkštėje rasti pipirą, gvazdikėlį, česnako skiltelę ar lauro lapą.
Visi prieskoniai ir prieskoniai augalai savo kvapą patiekalui atiduoda virdami.
Išvirtame patiekale jie visai nebūtini, nebent keletas dėl grožio.
Tad jeigu norite išvirti skanią ir kvapnią sriubą ar kitą patiekalą, tačiau nenorite, kad joje liktų prieskonių, sudėkite juos į arbatos sietelį, geriausia – kamuoliuko ar tokios formos, kurią galima laisvai įleisti į puodą.
Sriubai išvirus puode nereikės ieškoti prieskonių ir juos išgraibyti šaukštu – visus prieskonius lengvai ištrauksite su visu arbatos sieteliu.
Parengta pagal „The Kitchn“