A. Rimkevičius trokšta susieti savo ateitį su „Hearts“ ir ketina kalbėtis su V. Romanovu

Šiuo metu be komandos likęs puolėjas Artūras Rimkevičius trokšta prisijungti prie Edinburgo „Hearts“ komandos ir ketina apie tai kalbėtis su klubo savininku Vladimiru Romanovu. Lietuvos A lygoje 35 įvarčius įmušęs A. Rimkevičius jau dalyvavo „Hearts“ ekipos peržiūroje, tačiau Škotijos ekipa negali su juo pasirašyti kontrakto, nes Škotijos futbolo lyga yra uždraudusi Edinburgo komandai sudarinėti sutartis su vyresniais nei 21 metų futbolininkais.

A. Rimkevičius nori rungtyniauti Edinburgo „Hearts“ klube, tačiau to jam reikės palaukti.<br>LFF.lt
A. Rimkevičius nori rungtyniauti Edinburgo „Hearts“ klube, tačiau to jam reikės palaukti.<br>LFF.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 11, 2013, 4:46 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:25 PM

A. Rimkevičius „Evening News“ atskleidė, kad sieks pasikalbėti su A. Romanovu apie savo ateitį. 29 metų puolėjas tikisi, kad jis sutartį su „Hearts“ galės pasirašyti iškart, kai tik baigsis draudimas klubui sudarinėti naujus kontraktus.

„Viskas sudėtinga, nes praėjusį mėnesį vykau į Škotiją ir tikrai noriu žaisti „Hearts“ klube. Buvau pasirengęs rungtyniauti. Mano situacija prasta, nes dabar man reikia susirasti naują komandą, – teigė Lietuvos rinktinės puolėjas. - Visi „Hearts“ komandoje buvo draugiški ir manau, kad jie norėjo, jog prisijungčiau prie ekipos. Manau, kad to norėjo ir treneris. Galbūt galėsiu čia žaisti ateityje“.

Dar gruodį A. Rimkevičiui V. Romanovas patvirtino, kad sausį klubas pateiks jam pasiūlymą, tačiau „Hearts“ situacija pasikeitė po to, kai Škotijos lyga nusprendė pratęsti draudimą klubui, neišmokėjusiam savo žaidėjams premijų.

Šiuo metu „Hearts“ klubas gali registruoti naujus žaidėjus, kurių amžius ne didesnis nei 21 metai. Komanda gali įsigyti naują žaidėją tik tuo atveju, jeigu ekipą palieka šiuo metu jai priklausantis futbolininkas. Taip būtų užtikrinta, kad klube nedidėtų futbolininkų skaičius.

Šiuo metu buvęs „Šiaulių“ futbolininkas A. Rimkevičius yra Lietuvoje, tačiau jis tikisi, kad anksčiau ar vėliau vilkės „Hearts“ marškinėlius.

„Negaliu žaisti Škotijoje, nes „Hearts“ klubui taikomos sankcijos, kurios galios iki sezono pabaigos. Galbūt galėsiu čia sugrįžti vasarą. Turiu pasikalbėti su V. Romanovu ir tada žinosiu, ar galėsiu vasarą vykti į Škotiją“, - kalbėjo A. Rimkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.