J. Guardiola: „Tikiuosi, kad ateityje dirbsiu Anglijoje“

Josepas Guardiola atskleidė, kad turi ambicijų dirbti „Premier“ lygoje. Žinia, kad buvęs „Barcelona“ strategas turi minčių vykti į Angliją sujudino klubus, galvojančius apie šio stratego įsigijimą, rašo soccernet.com.

J. Guarduola tikino, kad nori dirbti Anglijoje.<br>„Reuters"
J. Guarduola tikino, kad nori dirbti Anglijoje.<br>„Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2013, 2:09 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:18 PM

„Kaip žaidėjas net neįsivaizdavau, kad galėčiau ten žaisti, tačiau tikiuosi, kad ateityje dirbsiu treneriu Anglijoje ir galėsiu patirti tai, apie ką kalba čia dirbantys treneriai. Noriu pajusti sirgalius, aplinką, žiniasklaidą ir žaidėjų stilių“, - kalbėjo J. Guardiola, vasarą po sėkmingo darbo metų palikęs „Barcelona“ klubą.

„Aš dar jaunas. Man tik 41-eri ir tikiuosi, kad ateityje pasimėgausiu darbu Anglijoje. Visada šios šalies futbolą laikiau žaviu. Namų komandos palaikymas čia būna nuostabus. Lotynai tave palaiko tada kai žaidi, tačiau jeigu pralaimi, jie gali nužudyti. Anglijoje sirgaliai visada palaiko ir tai labai šaunu. Štai kodėl ir norėčiau čia dirbti“, - teigė galimas Londono „Chelsea“ ar „Manchester City“ komandų treneris, kurį, žiniasklaidos duomenimis, šie klubai rimtai medžioja.

J. Guardiola dar 1992 metais vilkėdamas „Barcelona“ komandos marškinėlius lankėsi Anglijoje ir iki šiol negali pamiršti Vemblio stadione buvusios atmosferos.

„Turėjau proga sužaisti du finalus Vemblio stadione. Štai kodėl mano santykis su Anglija – artimas. Kartą lankiausi kaip futbolininkas. Kitą kartą – kaip treneris. Man didžiulė garbė, kad galėjau žaisti senajame Vemblio stadione. Tačiau pasirodyti naujajame stadione taip pat buvo malonu“, - kalbėjo J. Guardiola, kuris jau anksčiau informavo, kad vasarą vėl imsis darbo klube.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.