Po „El Clasico“ mūšio – C. Ronaldo šlovinimas ir J. Mourinho akibrokštas

„Sužaidėme nuostabų mačą. Į aikštę išėjome rimtai nusiteikę, žaidėme geriau nei varžovai ir įmušėme tris įvarčius, o tai padaryti – itin sunku“, - po pergalingo „El Clasico“ mačo kalbėjo Madrido „Real“ lyderis Cristiano Ronaldo, kuris į „Barcelona“ vartų tinklą kamuolį pasiuntė dukart.

Du įvarčius įmušęs C. Ronaldo sulaukė daugybės pagyrų.<br>AP
Du įvarčius įmušęs C. Ronaldo sulaukė daugybės pagyrų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-27 16:25, atnaujinta 2018-03-10 23:07

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Real“ atsakomajame „Karaliaus taurės“ mače 3:1 nugalėjo katalonų komandą ir žengė į finalą.

„Ypatingasis“ nekalbėjo

Spaudos konferencijos metu žurnalistai nusivylė ir pasipiktino Jose Mourinho sprendimu nekomentuoti pergalės. J. Mourinho vietoje savęs atsiuntė dėl traumos nerungtyniaujantį vartininką Ikerą Casillasą. J. Mourinho ne kartą yra atsisakęs komentuoti rungtynes, tačiau po tokios pergalės visi tikėjosi, kad „Ypatingasis“ tars savo žodį.

„Suprantame, kad nelaimėsime čempionato, tačiau tai puiki proga pademonstruoti savo lygį. Pergalė mums suteikė daugiau ramybės. „Barcelona“ neatrodė taip gerai, kaip Madrido komanda. - teigė I. Casillasas.

„Barcelona“ komandai tai buvo didžiausias pralaimėjimas „Real“ komandai nuo 2008-ųjų, kuomet katalonai „Santiago Bernabeu“ stadione krito 1:4.

„Tai labai sunkus pralaimėjimas, tačiau turime kuo greičiau susiimti. Turėjome progų, tačiau varžovai atakuodavo greitai, o mes palikdavome daug laisvų plotų. Turime mokytis iš savo klaidų ir privalome atsiminti, kad dar kovojame dėl dviejų titulų“, - kalbėjo „Barcelona“ saugas Cescas Fabregasas.

Šlovino C. Ronaldo

Ispanijos rinktinės vartininkas I. Casillasas pareiškė, kad norėtų, jog sklandantys gandai apie C. Ronaldo išvykimą ir liktų tiktai gandais.

„Gynėmės nuostabiai. ,„Real“ varžovus įveikė taktiškai, o Cristiano įrodė savo svarbą komandai. Tai pats svarbiausias žaidėjas ekipoje“, - kalbėjo I. Casillasas.

Pagyrų 11 metrų baudinį realizavusiam ir įvartį „iš žaidimo“ įmušusiam C. Ronaldo negailėjo ir Sergio Ramosas.

„Ronaldo yra geriausias pasaulyje. Jis tai įrodo savo žaidimu, - kalbėjo S. Ramosas. - „Tai pelnyta pergalė. Buvome stiprūs gynyboje, žaidėme stabiliai. Suprantame, kokio pajėgumo ir „Barcelona“, tačiau pripažinkime - „Real“ pelnytai užsitikrino vietą finale“, - teigė S. Ramosas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.