R. Benitezas užsiminė, kad nesitiki po sezono likti „Chelsea“ klube

Laikinasis Londono „Chelsea“ treneris Rafaelis Benitezas užsiminė, kad nesitiki ilgam pasilikti komandoje. R. Benitezo kontraktas su „Chelsea“ klubu baigs galioti po šio sezono ir panašu, kad 52 metų strategas po truputėlį mąsto apie savo ateitį kitur, rašo soccernet.com.

Trečiadienio Anglijos taurės rungtynės gali nulemti R. Benitezo ateitį „Chelsea“ klube.<br>AP
Trečiadienio Anglijos taurės rungtynės gali nulemti R. Benitezo ateitį „Chelsea“ klube.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2013, 4:32 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:07 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Suprantate, kaip „Chelsea“ tvarkomi reikalai pralaimėjimo ar pergalės atveju. Turiu dirbti savo darbą, o žaidėjai yra pakankamai protingi ir suvokia, kad su savo ilgalaikiais kontraktais čia bus ir kitą sezoną“, - teigė R. Benitezas.

Ispanas „Chelsea“ klube išgyvena ne pačius geriausius laikus. Šią savaitę paaiškėjo, kad komandos rūbinėje kilo kivirčas tarp žaidėjų ir R. Benitezo. Atleisti trenerį spaudžia ir sirgaliai, kurie dar negali susitaikyti su tuo, kad savininkas Romanas Abramovičius atleido Roberto Di Matteo, kuris padėjo klubui praėjusiame sezone triumfuoti Čempionų lygoje.

Pareiškęs, kad po sekmadienio pralaimėjimo „Manchester City“ komandai nesipyko su savo auklėtiniais, R. Benitezas sulaukė kandaus klausimo – ar jam sudėtinga motyvuoti žaidėjus, kurie mano, jog treneris ilgai čia neužsibus.

„Sunkiai dirbsiu iki galo. Privalome Anglijos taurės mače įveikti „Middlesbrough“ komandą ir judėti į priekį. Mano darbas – susitelkti į būsimą mačą, o ne į spekuliacijas, - tikino strategas. - Sutinku, kad buvo mačų, kur galėjome sužaisti geriau. Susitikime su „Manchester City“ turėjome baudinį ir dvi greitas atakas, kurias užbaigus sėkmingai viskas būtų pasikeitę, tačiau mes nesužaidėme savo lygmenyje ir tai mane neramina.“

„Tai nėra komandos charakterio klausimas. Reikia akcentuoti klaidas, dėmesį, koncentracijos trūkumą. Tačiau mes kovosime iki galo. Nepamirškime, kad pernai „Chelsea“ buvo šešta, o dabar turime kovoti dėl patekimo į pagrindinį trejetuką. Esu čia tam, kad pasiektume savo tikslą. Kas bus vėliau – pamatysime“, - kalbėjo R. Benitezas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.