Po ketvirtfinalio mačo „Juventus“ ir „Bayern“ treneriai gyrė varžovų komandas

Miuncheno „Bayern“ treneris Juppas Heynckesas džiaugėsi pergale Čempionų lygos ketvirtfinalio antrajame mače su Turino „Juventus“, tačiau į euforiją nepuolė ir tvirtino, kad jo komandai dar reikia daug ką įrodyti.

„Bayern“ futbolininkai šeimininkavo Turine.<br>AP
„Bayern“ futbolininkai šeimininkavo Turine.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 9:59 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:49 AM

Miuncheno komanda trečiadienio vakarą šeimininkavo Turine, dėka Mario Mandzukičiaus ir Claudio Pizzaro įvarčių įveikė varžovus 2:0 ir į turnyro pusfinalį įsiveržė laimėjusi ketvirtfinalį bendru rezultatu 4:0.

„Į pusfinalį patekome nugalėję labai gerą komandą. Buvo labai smagu žaisti tokiame stadione esant tokiai puikiai atmosferai. Tikėjomės, kad „Juventus“ nuo pat rungtynių pradžios spaus mus - iš pradžių nebuvome labai gerai organizuoti gynyboje, todėl dažnai patekdavome į rimtą bėdą.

Tačiau žingsnis po žingsnio ėmėme kontroliuoti žaidimą, parodėme geriausią savo lygį antrajame kėlinyje, neklydome ir nusipelnėme pergalės“, - kalbėjo J. Heynckesas.

„Jeigu laimi prieš „Juventus“ 2:0, tai yra neįtikėtinas rezultatas. Jie yra puikūs varžovai, labai gera komanda , geriausia Italijoje. Mums tai buvo labai geros rungtynės. Žinojome, kad mūsų reikalai „Bundeslygoje“ sutvarkyti, todėl dabar turime susikoncentruoti ties Čempionų lyga. Mūsų taip pat laukia Vokietijos taurės turnyro pusfinalis“, - kalbėjo „Bayern“ saugas Arjenas Robbenas.

Turino „Juventus“ treneris Antonio Conte pernelyg neliūdėjo dėl nesėkmės ir gyrė savo komandą teigdamas, kad jo žaidėjai per pastaruosius metus padarė didžiulį darbą.

„Sveikinu savo žaidėjus, nes tai, ką mes padarėme per pastaruosius 18 mėnesių, yra neįtikėtina. Niekas nemėgsta pralaimėti, tačiau turi tai pripažinti, kai susiduri su tokio lygio komanda, kuri yra pajėgesne už tave.

Per pastaruosius trejus metus „Bayern“ du kartus žaidė turnyro finale, todėl žinojome, kad mus skiria nemažas atotrūkis“, - kalbėjo A. Conte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.