R. Lewandowskio agentas: „Esame sutarę su kitu klubu“

Čempionų lygoje į skutelius sudraskęs Madrido „Real“ gynybą Dortmundo „Borussia“ puolėjas Robertas Lewandowskis vasarą paliks šią komandą. Tokią naujieną paskelbė lenko agentas Maikas Barthelis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-25 19:45, atnaujinta 2018-03-07 17:44

Trečiadienį R. Lewandowskis Čempionų lygos pirmosiose pusfinalio rungtynėse įmušė keturis įvarčius. „Borussia“ mačą laimėjo 4:1.

Po mačo „Borussia“ treneris Jurgenas Kloppas ir klubo direktorius Aki Watzke pareiškė, kad trokšta išlaikyti puolėją savo komandoje, tačiau 24 metų futbolininko agentas M. Barthelis tikina, jog Dortmundo klubas žino, ko tikėtis iš žaidėjo, kurio kontraktas galioti baigs 2014 metais.

„Esame pasiekę susitarimą su klubu, - M. Barthelis teigė „Bild“. - Yra labai dominantis pasiūlymas Robertui, kuris visiškai atitinka „Borussia“ reikalavimus bei paties žaidėjo norus. Dortmundo klubas yra mus patikinęs, kad puolėjas tokiomis sąlygomis galės išvykti po sezono.“

Nors agentas nepraneša, į kurį klubą R. Lewandowskis išvyks, žiniasklaida spėja, kad tai bus Miuncheno „Bayern“. Vokietijos čempionai jau pasirašė sutartį su kitu „Borussia“ futbolininku Mario Goetze.

Tačiau iš galimų variantų neišbraukiamas „Manchester United“ klubas. Seras Alexas Fergusonas yra susižavėjęs puolėjo gebėjimais ir „Daily Mail“ duomenimis, jau rengia 30 milijonų svarų pasiūlymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.