R. Lewandowskis ateityje norėtų žaisti Anglijoje

Geidžiamiausias futbolo rinkos žaidėjas - Dortmundo „Borussia“ puolėjas Robertas Lewandowskis - kitą sezoną Anglijoje nežais. Bent taip tvirtina jo agentas.

R. Lewandowskis domina ne vieną galingą futbolo klubą.<br>AP
R. Lewandowskis domina ne vieną galingą futbolo klubą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-30 11:09, atnaujinta 2018-03-07 12:29

Nors pastaruoju metu sklido kalbos, kad 24-erių Lenkijos futbolo žvaigždė yra arti susitarimo su kažkuriuo Anglijos klubu, žaidėjo agentas Maikas Barthelis teigia, kad tai įvyks ne šią vasarą. Tačiau patvirtina, kad R. Lewandowskis labai norėtų išbandyti jėgas „Premier“ lygoje.

Dortmundo komandos lyderiu itin domisi du Mančesterio klubai - „Manchester United“ ir „Manchester City“.

„Galiu pasakyti vieną dalyką - Robertas yra labai susidomėjęs galimybe ateityje rungtyniauti „Premier“ lygoje. Kada tai įvyks, kol kas negaliu pasakyti. Bet, manau, ne šią vasarą“, - kalbėjo žaidėjo agentas.

Neseniai R. Lewandowskio komandos draugas Mario Goetze, kuris prieš savaitę pasirašė sutartį su Miuncheno „Bayern“, teigė, kad Lenkijos puolėjas taip pat rungtyniaus Miunheno klube. Tiesa, netrukus kalbas apie R. Lewandowskio persikėlimą į „Bayern“ paneigė pats bavarų klubas.

R. Lewandowskio kaina futbolo rinkoje ūgtelėjo po įspūdingų Čempionų lygos pusfinalio rungtynių, kuriose lenkas pelnė 4 įvarčius, o Dortmundo klubas 4:1 sutriuškino Madrido „Real“.

R. Lewandowskis šį sezoną per 26 „Bundesliga“ mačus pelnė 23 įvarčius. Iš viso lenkas „Borussia“ marškinėlius vilkėjo 153-ejose Vokietijos čempionato rungtynėse ir pelnė 85 įvarčius.

2008 metais Lenkijos rinktinėje debiutavęs puolėjas yra pelnęs 17 įvarčių per 53 rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.