„Bayern“ strategas J. Heynckesas Vokietijoje nebedirbs

Miuncheno „Bayern“ treneris Juppas Heynckesas kol kas plačiai nekalba apie savo ateities planus, tačiau jau turi kategoriškų nuostatų. 68-erių vokietis yra įsitikinęs – jis daugiau niekada nedirbs Vokietijos „Bundesliga“ čempionato klubuose.

J. Heynckesas daugiau „Bundesliga“ čempionate dirbti nebenori.<br>AP
J. Heynckesas daugiau „Bundesliga“ čempionate dirbti nebenori.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

May 13, 2013, 1:57 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:47 PM

Į trejybę nusitaikęs J. Heynckesas jau po mėnesio savo kėdę užleis ispanui Josepui Guardiolai. Jis jau spėjo pasidžiaugti iš anksto užsitikrintu „Bundesliga“ turnyro trofėjumi ir dabar rengia savo auklėtinius Vokietijos taurės bei Čempionų lygos finalams.

Nors dauguma „Bayern“ sirgalių neslepia, kad dievina šį strategą, klubas jau anksčiau priėmė sprendimą nepratęsti sutarties.

„Bunedsliga“ čempionate daugiau tikslų neturiu“, - teigė treneris.

Jo paskutinis mačas „Bundesliga“ čempionate vyks gegužės 18-ąją. „Bayern“ tuomet susitiks su Menchengladbacho „Borussia“ ekipa – čia J. Heynckesas pradėjo savo futbolininko, o vėliau ir trenerio karjerą.

„Ratas užsidaro“, - sakė jis.

Po paskutiniojo Vokietijos čempionato turo J. Heynckesas ginklų nesudės. Gegužės 25-ąją jo kariauna Londone stos į vokišką Čempionų lygos finalą, kurs susitiks su Dortmundo „Borussia“ ekipa. O dar po savaitės „Bayern“ ekipa vyks į Berlyną, kur bus žaidžiamos Vokietijos taurės finalo rungtynės su „Stuttgart“ ekipa.

Ar žinojimas, kad klubo vadovai laukia, kada tau galės pamojuoti gali sumažinti motyvaciją? J. Heynckesas yra įrodęs, kad ne – 1998 metais jis su Madrido „Real“ triumfavo Čempionų lygoje, žinodamas, kad bus atleistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.