Čempionų vakarėlyje mintys sukosi ir apie būsimą finalą Londone (video)

Praėjusį šeštadienį Miuncheno „Bayern“ klubas po „Bundesliga“ priešpaskutinio turo rungtynių, kur pirmenybių nugalėtojai savo aikštėje 3:0 įveikė „Augsburg“ ekipą, surengė čempionišką vakarėlį. Vyriausiasis treneris Juppas Heynckesas daugiatūkstantinei miniai pažadėjo Čempionų lygos taurę atvežti į Miuncheną.

Alų geria B. Schweinsteigeris.<br>AP
Alų geria B. Schweinsteigeris.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2013, 2:03 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:15 PM

„Bundesliga“ prezidentas Reinhardas Rauballas komandos kapitonui Philippui Lahmui aikštėje įteikė čempionų skydą, komanda paskendo konfeti lietuje, o netrukus visa komanda šėliojo alaus maudynėse. Kiekvieno futbolininko rankose atsidūrė didžiulis alaus bokalas ir žaidėjai ėmė taškytis gėrimu. Sausas neliko ir ekipos vyriausiasis treneris Juppas Heynckesas.

Po šėlionių stadione, komanda atviru autobusu keliavo centrinėmis miesto gatvėmis, kur naujuosius „Bundesliga“ čempionus sveikino tūkstančiai gerbėjų.

Rotušės aikštėje susirinko apie 20 tūkstančių sirgalių, kurie sveikino savo didvyrius ir skandavo kiekvieno žaidėjo vardą, kai buvo pristatoma čempioniška komanda. Pirmasis į balkoną su čempionų skydu įžengė komandos kapitonas Philippas Lahmas.

Paskutinį kartą nugalėtojų vardais Miuncheno „Bayern“ džiaugėsi 2010-aisiais. Ne vienam žaidėjui tai buvo pirmas trofėjus su bavarų klubu, tačiau visi šventei buvo puikiai pasiruošę.

„Aš stebėjau ankstesnių metų čempionišką šventimą ir žinojau, ko reikėtų tikėtis“, - teigė Mario Mandžukičius, kuris prie bavarų klubo prisijungė praėjusių metų liepos mėnesį.

Komandos vyriausiasis treneris Juppas Heynckesas sirgaliams priminė, kad šis čempionų titulas - išskirtinis, nes komanda pasiekė „Bundesliga“ pirmenybių rekordą bei priminė artėjantį Čempionų lygos finalą.

„Nesvarbu kaip susiklostys kiti du finalai, ši komanda jau dabar gali didžiuotis istoriniu pasiekimu. Komanda darys viską, kad gegužės 25 dieną triumfuotų ir Londone, bei įgyvendintų visų jūsų svajonę“, - kalbėjo J. Heynckesas.

Po Čempionų lygos finalo, kuris vyks gegužės 25 dieną, Miuncheno „Bayern“ birželio 1 dieną kovos dar dėl vieno titulo – Vokietijos futbolo taurės – su „Stuttgart“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.