Norvegai vėl nusitaikė į „Hearts“, bet V. Romanovo skolų nenori

Vladimiro Romanovo bandymo užkariauti sporto pasaulį griuvėsiai turėtų būti ištrinti iš istorijos. Paskutinis skandalingojo verslininko sporto klubas - Edinburgo „Hearts“ - turėtų atsidurti Norvegijos verslininkų rankose. Kol kas neįvardijama šešių norvegų verslininkų grupė pasirodė dar prieš keletą mėnesių, tačiau dabar teigiama, jog būtent jie turėtų į savo rankas perimti klubą, kuris dėl skolų kitame sezone gali startuoti turėdamas penkiolikos taškų deficitą, rašo scotsman.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 23, 2013, 5:39 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:53 AM

Verslininkų grupei atstovaujanti „Crest Sports Group“ išplatino pranešimą.

„Mes susisiekėme su reikiamais žmonėmis Lietuvoje ir kitose šalyse, bei gavome reikalingą informaciją. Mums taip pat žinoma, kad ši verslininkų grupė yra susidomėjusi klubu. Šiuo metu Kaune yra komanda, kuri dirba, stebi situaciją ir bendrauja su „Hearts“ klubu susidomėjusiomis pusėmis“, - rašoma pranešime.

Tačiau norvegai aiškiai pareiškė, kad nenori su klubu perimti ir 25 milijonų svarų skolos. Nors verslininkų tapatybės nėra žinomos, pasirodė žinių, kad jie dirba bankininkystės, naftos, laivybos sektoriuose ir su rizikos kapitalais.

„Kol kas yra neaiškumų Lietuvoje ir mes laukiame aiškumo. Žinoma, mes taip pat dirbame, kad galėtume pateikti savo pasiūlymą. Nežiūrime į šią grupę, kaip į konkurentus, juk jie taip pat siekia geriausių tikslų klubui“, - teigė Edinburgo „Hearts“ sirgalių grupės atstovas Ianas Murray'us.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.