R. Lewandowskio agentas: „Jis žais Miuncheno „Bayern“

Roberto Lewandowskio agentas Cezary Kucharskis pirmadienį Lenkijos televizijoje patvirtino gandus, kad futbolininkas vasarą iš Dortmundo „Borussia“ komandos persikels į Miuncheno „Bayern“.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

May 28, 2013, 3:52 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:23 AM

Paklaustas, ar R. Lewandowskis žais Miunchene, C. Kucharskis atsakė „Taip“. Jis teigė, kad derybos vyksta, tačiau kol kas parašai nesudėti.

24 metų puolėjo persikėlimas – viena garsiausių naujienų futbolo pasaulyje. Žiniasklaidoje pasirodo informacija apie menkiausius užsiminimus, susijusius su R. Lewandowskio išvykimu. „Borussia“ klubas yra anksčiau pareiškęs, kad nenorėtų, jog jų auklėtinis atstovauti pagrindiniam varžovui, tačiau trenerio Josepo Guardiolos laukiantys bavarai nori pasistiprinti šiuo talentu.

C. Kucharskis teigė, kad R. Lewandowskis norėtų „pažinti naują klubą ir naują gyvenimą.“

Šiame sezone antrąją vietą Čempionų lygoje bei Vokietijos čempionate užėmusios „Borussia“ ekipos puolėjas „Bundesliga“ pirmenybėse buvo antrasis pagal rezultatyvumą. Jis per 31 mačą įmušė 24 įvarčius. Šis futbolininkas Čempionų lygos pusfinalyje į Madrido „Real“ vartus įmušė keturiskart.

R. Lewandowskio kontraktas su Dortmundo klubu galioja dar vienam sezonui, tačiau „Bayern“ yra pasirengęs padaryti viską, kad puolėjas atsidurtų jų barikadų pusėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.