J. Kloppo pažadas: „Sukursime naują mašiną“

Dortmundo „Borussia“ negriūna ir kitame sezone ketina suburti naują „presavimo mašiną“, trečiadienį teigė komandos treneris Jurgenas Kloppas.

J. Kloppas ramina „Borussia“ sirgalius ir tikina, kad kitame sezone ekipa taip pat bus pavojinga ir stipri.<br>AP
J. Kloppas ramina „Borussia“ sirgalius ir tikina, kad kitame sezone ekipa taip pat bus pavojinga ir stipri.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters“ ir lrytas.lt inf.

May 29, 2013, 5:56 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:02 AM

„Skaičiau, kad priešakyje mūsų laukia problemos, tačiau mums tai neturi didžiulės reikšmės. Juk klube yra labai gera bazė, turime kokybiškų specialistų ir žaidėjų“, - „Bild“ treigė J. Kloppas.

„Borussia“ komandai šiame sezone nepavyko apginti Vokietijos čempionų titulo. Dortmundo komanda taip pat pralaimėjo 1:2 Čempionų lygos finale savo mirtiniems priešams Miuncheno „Bayern“.

Po šio sezono komandą palieka ne vienas futbolininkas. Kalbama, kad su klubu atsisveikins ir lyderis puolėjas Robertas Lewandowskis.

„Natūralu, kad čia bus keletas pokyčių ir vienas ar du futbolininkai išvyks. Tačiau griūtis – netinkamas žodis. Bus pasikeitimų, kuriuos galėsime paversti savo pranašumu. Esu nusiteikęs pozityviai, - teigė 45-erių treneris. - Galiu pažadėti, kad viskas bus gerai. Mes statome naują komandą, naują presavimo mašiną.“

„Borussia“ šiame sezone „Bundesliga“ turnyro lentelėje liko antroje vietoje ir nuo nugalėtojų „Bayern“ futbolininkų atsiliko 25 taškais.

„Mes su „Bayern“ žaidėme tik dukart. Abu kartus Vokietijos čempionate su žaidėme lygiosiomis. 25 taškus praradome kovodami su kitomis komandomis“, - sakė treneris.

Kol kalbama, kad R. Lewandowskis gali pasukti į „Bayern“, vienas „Borussia“ žaidėjas jau yra tai padaręs – tai Mario Goetze. Tačiau J. Kloppas tiki, kad R. Lewandowskio kelias kitur pasuks vėliau.

„Nėra jokio oficialaus bavarų pasiūlymo. Tai man leidžia tikėti, kad Robertas kitame sezone žais mūsų komandoje. Pasistengsime kuo greičiau užbaigti visas spekuliacijas. Į visą situaciją žiūriu profesionalai. Galiu susitvarkyti su bet kokia padėtimi. Man juokinga, kad kai kurie žmonės sako, jog sutartis jau pasirašyta. Juppas Heynckesas („Bayern“ treneris, - Red.) tai sako. R. Lewandowskio agentas tai sako, bet mes pasiūlymo tai negavome“, - teigė J. Kloppas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.