M.Zubas: „Buvo tik laiko klausimas, kada prasileisime ir kiek“

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkams stebuklas Zalcburge neįvyko. Žalgiriečiai Europos lygos ketvirtojo etapo pirmosiose rungtynėse 0:5 pralaimėjo „Salzburg“ komandai. Po rungtynių vilniečių treneris Marekas Zubas guodėsi, kad rungtynės su aukšto lygio komanda bus pamoka jo žaidėjams.

M. Zubas guodėsi, kad rungtynės su aukšto lygio komanda bus pamoka jo žaidėjams.<br>zalgiris-vilnius.lt
M. Zubas guodėsi, kad rungtynės su aukšto lygio komanda bus pamoka jo žaidėjams.<br>zalgiris-vilnius.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-23 10:36, atnaujinta 2018-03-01 19:10

„Žinojau, kad rungtynės mums bus labai sunkios. Mūsų ir „Salzburg“ komandos lygis yra skirtingas. Šios rungtynės mums turėjo būti gera pamoka. Tokia ir buvo. Esu laimingas, kad mano žaidėjai bandė ir kovojo 90 min.

Nuo pirmųjų minučių matėsi skirtumas tarp komandų. Jis buvo didelis. Bubo tik laiko klausimas, kada prasileisime ir kiek. Praleidome penkis. Vilniuje stengsimės parodyti kitokį futbolą, stengsimės įmušti, norime gerbėjams padovanoti gerą futbolo vakarą.

Pralaimėjome, praleidome penkis įvarčius, bet kaip treneris stengiuosi surasti teigiamų dalykų, kurie galėtų mums padėti ateityje. Dabar žinome kas yra greitas futbolas. Tai buvo nuostabi pamoka ateičiai. Galbūt kitais metais pagaliau pavyks įveikti austrų barjerą“, - kalbėjo M.Zubas.

Atsakomosios rungtynės ketvirtadienį vyks Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.