Airijos rinktinę paliko 74 metų treneris G.Trapattoni

Airijos rinktinė ieškosis naujo trenerio. Po antradienio pralaimėjimo atrankos į pasaulio čempionatą Airijos futbolo asociacija paskelbė, kad Giovanni Trapattoni palieka nacionalinę komandą. Sprendimas buvo paviešintas trečiadienį, rašo BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2013, 4:24 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 7:56 AM

2008 metais į Airiją atvykęs 74-erių italas spėjo pasižymėti. Didžiausias jo pasiekimas per penkerius metus – iškovota vieta „Euro 2012” čempionate.

„Noriu padėkoti visiems, kas mus palaikė. Tai reiškia labai daug“, - sakė G.Trapattoni. Antradienį jo auklėtiniai 0:1 pralaimėjo Austrijos komandai ir dabar turi nedidelius šansus iškovoti bent antrąją C grupės vietą.

„Šalį paliekame emocionaliai dėl airių sirgalių, kurie yra gerbiami visame pasaulyje“, - teigė italas.

Po antradienio mačo Vienoje treneris pareiškė, kad palauks Airijos futbolo asociacijos sprendimo dėl jo ateities. Kitą rytą buvo paskelbta, kad treneris išvyksta abipusiu sutarimu.

G.Trapattoni per savo karjerą yra treniravęs Italijos rinktinę, „AC Milan“, Turino „Juventus“, Milano „Inter“, Miuncheno „Bayern“ klubus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.