Prostitutėmis ir parazitais kritikus išvadinęs P.Evra užsitraukė nemalonę

„Manchester United“ gynėjas Patrice‘as Evra pratrūko. Jis užsipuolė buvusius Prancūzijos futbolininkus Bixente Lizarazu, Luisą Fernandezą, Rollandą Courbis bei žurnalistą Pierre‘ą Menesą. Juos P.Evra išvadino parazitais ir prostitutėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-24 21:04, atnaujinta 2018-02-20 20:56

„Yra tokie žinovai, kurie prancūzams bando įteikti, kad P.Evra yra nemėgiamas. Bet tai – visiškas melas“, – skundėsi P.Evra.

32 metų futbolininkas perėjo į asmeniškumus.

„Nežinau, ką prieš mane turi B.Lizarazu. Du kartus buvau išrinktas geriausiu kairiojo krašto gynėju pasaulyje, keturis sykius – geriausiu „Premier“ lygoje. Net nežinau, ar B.Lizarazu kada nors apskritai buvo išrinktas geriausiu kairiojo krašto gynėju pasaulyje“, – tvirtino P.Evra.

Su neigiamomis emocijomis pirmąją pažintį su esą pasipūtėliškai pasielgusiu B.Lizarazu prisiminęs P.Evra pridūrė: „Žmonės apie mane susidarė gerą nuomonę. Tai ne tos prostitutės, kurios gadina mano įvaizdį. Jie turi nustoti meluoti prancūzams.“

Prancūzijos rinktinės treneris Didier Deschampsas apgailestavo, kad patyręs jo auklėtinis nusprendė reikalus aiškintis viešumoje.

„Gaila, kad jis pasakė tokius žodžius. Bet suprantu aplinkybes, kurios jį išprovokavo“, – tvirtino prancūzų vairininkas.

Daugiausiai kritikos iš P.Evra sulaukęs B.Lizarazu buvo šokiruotas: „Aš buvau šokiruotas jo agresyvumo, vulgarumo, nesivaldymo. Neseniai pagalvojau, kad šios prancūzų rinktinės lyderiai yra tie patys, kurie buvo 2010 metais pasaulio čempionate Pietų Afrikoje ir įsivėlė į konfliktą su treneriu. Jei P.Evra yra lyderis, tai kelia nerimą.“

2010 metų istoriją B.Lizarazu priminė ne be reikalo. Pasaulio čempionato metu P.Evra įsivėlė į konfliktą su rinktinės asistentu ir viskas baigėsi žaidėjų streiku bei treniruotės boikotavimu.

Be to, futbolininką sukritikavo Prancūzijos sporto žiniasklaidos lyderis „L‘Equipe“.

„Jam 32-eji, bet panašu, kad jis nieko nepasimokė iš ankstesnių klaidų. Jo kalbėjimo tonas ir pareiškimo laikas, kurį pasirinko, katastrofiškas Prancūzijos rinktinės įvaizdžiui“, – rašoma „L‘Equipe“.

P.Evra pratrūko prieš pat 2014 metų planetos pirmenybių Europos atrankos zonos papildomo etapo burtus. Jie prancūzams lėmė Ukrainos nacionalinę komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti