Čempionų lyga: „Manchester City“ Barselonoje jau neturi vilčių?

Žudantys skaičiai teigia, jog „Manchester City“ futbolininkai praktiškai jau neturi jokių šansų patekti į kitą varžybų etapą po pralaimėjimo 0:2 namuose „Barcelona“ komandai per Čempionų lygos aštuntfinalio pirmąsias rungtynes . Bet nepaisydamas visos šios nemalonios Europos taurių turnyrų statistikos prieš atsakomąjį mačą Barselonoje Anglijos klubo treneris Manuelis Pellegrini vis dar tiki savo auklėtinių sėkme.

Čempionų lygos aštuntfinalio pirmąjį mačą Mančesteryje 2:0 laimėjo "Barcelona".<br>AP nuotr. iš archyvo
Čempionų lygos aštuntfinalio pirmąjį mačą Mančesteryje 2:0 laimėjo "Barcelona".<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 10:24 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:29 PM

3,01 procento. Tiek šansų liko „Manchester City“ futbolininkams po pralaimėjimo 0:2 varžovams iš Katalonijos „Etihad Stadium“ arenoje.

Čempionų lygos turnyre „Barcelona“ namuose jau žaidė 30 rungtynių per atkrintamąsias varžybas ir dviejų įvarčių skirtumu pralaimėjo tik du kartus: 2012 metais katalonai 0:2 nusileido Madrido „Real“, o 2013-aisiais – 0:3 Miuncheno „Bayern“.

1. Per visą Čempionų lygos istoriją vieninteliam Anglijos klubui yra pavykę įveikti „Barcelona“ futbolininkus „Camp Nou“ stadione. 2007-ųjų vasarį tai padarė „Liverpool“, laimėjęs svečiuose 2:1.

0. „Manchester City“ nelaimėjo nė vienos iš trijų pastarųjų dvikovų Čempionų lygoje su Ispanijos klubais (1 lygiosios, 2 pralaimėjimai).

„Jeigu mums pasitaikys gera diena, esu tikras, kad mes galime patekti į kitą etapą“, – vis dar savo komandos sėkme tiki Manuelis Pellegrini.

3. „Manchester City“ šį sezoną Čempionų lygoje laimėjo visus tris savo mačus išvykose.

„2:0 yra geras rezultatas, bet jis dar nieko nereiškia. Ypač žinant žaidėjus, kuriuos jie turi ir tokio ypatingo puolėjo kaip Aguero sugrįžimą“, – komandos draugus įspėjo „Barcelona“ vartininkas Victoras Valdesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.