A lygos naujokas „Klaipėdos granitas“ žada sukelti daug triukšmo

Lietuvos futbolo A lygoje į sezoną debiutavusi ir su šalies vicečempionu Klaipėdos „Atlantu“ lygiosiomis (2:2) antrajame sužaidusi „Klaipėdos granito“ ekipa nejaučia spaudimo dėl rezultatų ir turi ambicijų atimti taškus iš visų komandų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-19 15:30, atnaujinta 2018-02-15 07:11

Klaipėdos granitas“ artimiausias rungtynes žais šeštadienį 14 val. Panevėžio futbolo akademijos dirbtinės dangos stadione su vietos „Ekrano“ futbolininkais.

„Po rungtynių su „Atlantu“ mūsų komandoje – pakilimas. „Ekranas“ – stipri ekipa, daugkartinė Lietuvos čempionė, pernai ši ekipa iškovojo bronzos medalius. Bet mūsų vyrai pasiryžę rimtai kovai ir norėtųsi iš Panevėžio grįžti su pirmąja pergale. Giliai širdyje to tikimės“, – trečiadienį sakė „Klaipėdos granito“ klubo prezidentas Aleksandras Isaičevas.

Vienas „Klaipėdos granito“ vienas iš trenerių Tomas Ražanauskas teigė, kad naujokų privalumas yra tas, kad neslegia psichologinis spaudimas.

„Komanda draugiška, atmosfera gera. Esame jauni, ambicingi. Esame debiutantai, niekas iš mūsų nesitiki stulbinamų rezultatų. Svarbu, kad kovotume, stengtumėmės, tikrai iš širdies dirbtume, siektume pergalių. Juk rezultatai pasiekiami per juodą darbą. Pergalių pasiekia kantriausieji“, – aiškino T.Ražanauskas.

T.Ražanausko ir Roberto Poškaus treniruojamos uostamiesčio ekipos generaline rėmėja trečiadienį tapo lažybų bendrovė „Orakulas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.