„El Clasico“ mūšiu prasidėjo tikrasis Ispanijos čempionatas

Po neįtikėtinų septynių įvarčių „El Clasico“ rungtynių, po kurių „Barcelona“ su trimis taškais išvyko iš gedinčio „Santiago Bernabeu“ stadiono, Ispanijos sporto žiniasklaida pasiekė aukščiausią karščio tašką, rašo dailymail.co.uk.

„El Clasico“ rungtynės, pasak ispanų žiniasklaidos, pradėjo įdomiausią Ispanijos čempionato dalį.<br>AP nuotr.
„El Clasico“ rungtynės, pasak ispanų žiniasklaidos, pradėjo įdomiausią Ispanijos čempionato dalį.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2014, 6:03 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:00 AM

„La Liga“ prasidėjo“, - tokia antraštė puošė „Marca“ dienraštį, geriausiai iliustruodama situaciją šalies pirmenybėse.

Pergalę 4:3 išvykoje iškovoję „Barcelona“ futbolininkai „Primera“ turnyro lentelėje užima trečiąją vietą. Nors ir prarado taškus, Madrido „Real“ aukščiau – antrojoje, o Ispanijos titanų mūšyje labiausiai lygiųjų troškęs Madrido „Atletico“ viską stebi iš viršaus. Madrido klubai turi po 70 taškų, o „Barcelona“ - 69-is.

Madride įsikūręs „Marca“ laikraštis citavo „Real“ kapitoną Sergio Ramosą, kurį rungtynių teisėjas už pražangą prieš Neymarą baudos aikštelėje baudė skaudžiai – raudona kortele.

Po to, kai Cristiano Ronaldo pareiškė, kad teisėjas buvo nervingas ir nesugebėjo vadovauti tokioms svarbioms rungtynėms, S.Ramosas pridėjo: „Yra dalykai, su kuriais negali kovoti. Jie sąmoningi.“

Laikraštis „AS“ rungtynes pavadino „futbolo audra su trimis vienuolikos metrų baudiniais, septyniais įvarčiais, išvarytų žmogumi ir daugybe emocijų.“

O katalonų laikraštis „El 9“ nepagailėjo pagyrų čempionų titulą ginančiai „Barcelona“ komandai, kurios vėliavnešys Lionelis Messi įmušė tris įvarčius.

„L.Messi sužibėjo „hattrick'u“. Nuostabi pergalė „Santiago Bernabeu“. „Barcelona“ kovoja dėl vietos lygos viršūnėje“, - rašė „El 9“.

„El Mundo“ taip pat plojo katalonams. Laikraštį puošė L.Messi nuotrauka, kai šis po įvarčio bučiuoja „Barcelona“ emblemą.

„Čempionai buvo drąsus“, - rašė „El Mundo“.

O štai Prancūzijos laikraštis „L'Equipe“ buvo susitelkęs į Madrido „Real“ žaidimą ir Prancūzijos rinktinės puolėją Karimą Benzemą, kuris įmušė dukart.

„Messi 3. Benzema 2”, - taip rungtynes įvardino prancūzai, pabrėžę, kad tautietis nustelbė Cristiano Ronaldo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.