Londono derbio teisėjavimo skandale kaltų neliko

Raudoną kortelę Kieranui Gibbsui parodęs teisėjas Andre Marrineris sukėlė didžiulį skandalą, nes iš aikštės savaitgalį per Londono derbį tarp „Chelsea“ ir „Arsenal“ komandų išvarė ne tą žaidėją. Tačiau panašu, kad šioje situacijoje kaltų nėra. Anglijos futbolo asociacija (FA) jau paskyrė A.Marrinerį vadovauti kitoms rungtynėms, sukeldama nemažai klausimų. Tačiau labiausiai nustebino kitas FA sprendimas, rašo BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 25, 2014, 9:49 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:42 AM

K.Gibbsą pelnytai nuo raudonos kortelės atleidusi valdyba nusprendė, kad ranka varžovo smūgį atrėmęs Alexas Oxlade'as Chamberlainas taip pat nėra kaltas. Tad jo jokios sankcijos nelaukia.

Per „Chelsea“ ir „Arsenal“ mačą (6:0) A.Oxlade'as Chamberlainas stovėdamas ant vartų linijos atrėmė Edeno Hazardo smūgį. Tuomet teisėjas A.Marrineris sumaišė žaidėjus ir pirmajame kėlinyje iš aikštės išvarė K.Gibbsą, nors A.Oxlade'as Chamberlainas pats tikino, kad sužaidė anka.

Po rungtynių sirgaliai laukė bent mažos teisybės dalies – raudonos kortelės A.Oxlade'ui Chamberlainui, tačiau FA nusprendė jo nebausti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?