A.Fergusonas – Harvardo universiteto dėstytojas

„Manchester United“ klubo ikona Alexas Fergusonas savo žiniomis dalinsis su studentais. Buvęs „Raudonųjų velnių“ strategas, turintis sero titulą, tapo Harvardo universiteto dėstytoju. 72 metų futbolo specialistas pasirašė ilgalaikę sutartį ir prisidės prie naujos disciplinos – Pramogų, žiniasklaidos ir sporto verslo, rašo telegraph.co.uk.

A.Fergusonas nusprendė savo žiniomis pasidalinti su studentais.<br>AP nuotr.
A.Fergusonas nusprendė savo žiniomis pasidalinti su studentais.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-04 18:34, atnaujinta 2018-02-14 21:11

Sėkmingiausias britų futbolo treneris dėstys vadybininkas iš viso pasaulio.

Praėjusią vasarą A.Fergusonas paliko „Manchester United“ stratego postą, užbaigdamas 26 metus trukusį valdymą. Dabar jis naujojo darbo universitete imsis gegužę.

„Esu pamalonintas, kad turiu progą ir privilegiją dirbti kartu su tokia gerbiama mokslo įstaiga, - sakė A.Fergusonas. - Laikas, kurį iki šiol praleidau Harvarde, buvo nuostabus ir dabar laukiu, kada galėsiu pradėti bendrauti ir dirbti su studentais, fakultetu bei draugais iš Harvardo verslo mokyklos bendruomenės.“

2012 metais A.Fergusonas artimai bendradarbiavo su Harvardo universitetu. Tais metais profesorė Anita Elberse tyrė A.Fergusono valdymo gebėjimus. Jos studija vadinosi: „A.Fergusonas: valdyti „Manchester United“.

A.Fergusonas padėjo profesorei ir pasakojo apie savo metodus. Visą studiją vainikavo 2013 metais pasirodžiusi studijos apžvalga. Škotas taip pat yra dalyvavęs A.Elberse paskaitose.

„Laukiame, kad galėsime priimti A.Fergusoną savo stovykloje“, - sakė A.Elberse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.