„Atletico“ lyderis D.Costa aikštę paliko ant neštuvų

Į Čempionų lygos pusfinalį patekę Madrido „Atletico“ futbolininkai sekmadienį neparodė įspūdingo žaidimo, bet pasiekė svarbiausią tikslą. Po pergalės išvykoje 2:0 prieš „Getafe“ klubą jie toliau pirmauja Ispanijos lygoje, trimis taškais lenkdami Madrido „Real“. Po traumos į rikiuotę grįžęs Diego Costa vėl įmušė įvartį, bet buvo priverstas palikti aikštę ant neštuvų.

Rungtynių akimirka.<br>AP nuotr.
Rungtynių akimirka.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 13, 2014, 11:36 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:44 PM

Dar tik po mėnesio pamatysime, ar nuostabų Madrido „Atletico“ sezoną vainikuos istorinis dublis. Bet jau dabar aišku, jog Diego Simeone vyrai nori ir turi galimybių viską futbolas/madrido-atletico-klubas-sekme-prisisauke-taupydamas.htm"="">futbolas/madrido-atletico-klubas-sekme-prisisauke-taupydamas.htm"" target="_blank">laimėti.

Prabėgus ketverioms dienoms po jų pergalės Čempionų lygos ketvirtfinalyje prieš „Barcelona“ ekipą (1:0), madridiečiai išsaugojo pergalingą ritmą ir Ispanijos lygoje.  Pasinaudodami katalonų šeštadienio nesekme Granadoje (0:1) „Colchoneros“ turnyro lentelėje jau trimis taškais lenkia artimiausius savo persekiotojus - į antrąją vietą pakilusį Madrido „Real“.

Mače Madrido priemiestyje su „Getafe“ besibaigiant pirmajam kėliniui „Atletico“ į priekį išvedė urugvajietis Diego Godinas.

Įsibėgėjus antrajam kėliniui šeimininkai liko žaisti mažumoje. Raudona kortelė buvo parodyta „Getafe“ gynėjui A.Lafitai. Bet prie 11 metrų žymos stojęs Diego Costa nerealizavo 11 metrų baudinio.

Čempionų lygos ketvirtfinalio atsakomąjį mačą dėl traumos praleidęs „Atletico“ puolėjas grįžo rikiuotę, bet iš aikštės vėl buvo išgabentas neštuvais. Mačo pabaigoje D.Costa įmušė jau 26-ąjį savo įvartį šį sezoną Ispanijos lygoje (2:0, 84-ą min.), bet komandos draugų ir sirgalių džiaugsmą greitai pakeitė išgąstis.

Pelnydamas įvartį natūralizuotas brazilas  susitrenkė koją į virpstą ir patyrė traumą. D.Costai prireikė neštuvų, o jo veide netrūko skausmo grimasų, tačiau jau po mačo klubas iš išplatino pranešimą, jog futbolininkui neatsitiko nieko rimto.

„Laimei, Diego Costa kamuoja tik žaizda“, - tviteryje pranešė Madrido klubo atstovai.

Madrido „Getafe“ – Madrido „Atletico“ 0:2. D.Godinas (40), D.Costa (84).

Visi rezultatai 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.