„Real“ taupo jėgas Čempionų lygai, C.Ronaldo sėda ant suolo

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2014-05-10 20:33, atnaujinta 2018-02-14 02:19

Cristiano Ronaldo atsidūrė tarp penkių Madrido „Real“ futbolininkų, kurie nepasirodys svarbiose Ispanijos čempionato rungtynėse su Vigo „Celta“ ekipa. „Real“ komanda lyderį patausos Čempionų lygos finalui, kur kovos su Madrido „Atletico“ futbolininkais.

Savaitgalį jau žaisti galės po traumų pasveikęs saugas Sami Khedira ir gynėjas Alvaro Arbeloa, bet C.Ronaldo bei Angelas Di Maria, gynėjai Pepe, Dani Carvajalas ir Raphaelis Varane sėdės ant suolo.

„Nenorėjau rizikuoti. Jeigu sekmadienį būtų finalas, jis žaistų, bet tai nėra finalas, - sakė treneris Carlo Ancelotti. - Be Cristiano laimėjome daug rungtynių. Bet jis mums ypatingai reikšmingas, todėl nenoriu rizikuoti jo sveikata. Jis nėra pasirengęs šimtu procentų, tad turime mėginti laimėti be jo.“

Madrido „Real“ Ispanijos čempionate likus žaisti dviems turams keturiais taškais atsilieka nuo Madrido „Atletico“ futbolininkų, tačiau turi tikėtis šios komandos ir „Barcelona“ ekipos kluptelėjimų, kad laimėtų 33-ąjį „Primera“ trofėjų.

Madrido komanda netikėtai dukart iš eilės sužaidė lygiosiomis Ispanijos čempionate, kai klupo varžovai, bet dabar yra sudėtingiausioje situacijoje. Kluptelėjimai atėjo po to, kai „Real“ per du mačus 5:0 Čempionų lygos pusfinalyje pašalino Miuncheno „Bayern“ klubą.

„Tai nėra kažkas naujo futbole. Išnaudojome daug energijos, todėl teko už tai sumokėti. Dabar turime atgauti jėgas“, sakė C.Ancelotti.

„Real“ ilgą laiką buvo apsėstas dešimtojo Europos trofėjaus manija ir dabar yra labai arti svajonės, kai po dvylikos metų pertraukos žengė į finalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.