J. Loewas: „Aš nebijau ir tikiu, kad nugalėsime Argentiną“

Sekmadienį paaiškės naujieji futbolo pasaulio karaliai. Paskutinę pasaulio futbolo čempionato dieną Brazilijoje įnirtingai planus dėlioja Argentina ir Vokietija. Abi šalys pasirengusios kibti viena kitai į atlapus. Kalbėdamas apie Argentinos komandą vokiečių strategas Joachimas Loewas pademonstravo pasitikėjimą savo ekipa.

J.Loewas tiki vokiečių triumfu pasaulio čempionate.<br>AP nuotr.
J.Loewas tiki vokiečių triumfu pasaulio čempionate.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 13, 2014, 3:06 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:33 AM

Pasaulio čempionato finalas tarp Vokietijos ir Argentinos rinktinių sekmadienį vyks 22 val.

Treneris pabrėžė, kad tiki, jog taps pasaulio čempionu.

„Tai bus nuostabus finalas, bet aš žinau, kokie esame stiprūs ir tikiu, kad laimėsime“, - sakė 54 metų specialistas.

Jo komanda į finalą pateko po nuostabių rungtynių, kai 7:1 sumalė Brazilijos ekipą. Šeimininkų žvaigždyną sutramdė vokiečiai tiki, kad tą patį pavyks padaryti ir su nuobodžia vadinama Argentinos ekipa.

„Ši komanda nėra vien Lionelis Messi. Taip galvoti būtų klaida. Jie turi Gonzalo Higuainą, Angelą di Maria, Sergio Aguero, - sakė J.Loewas. - Bet aš nejaučiu baimės. Tai bus didi dvikova tarp dviejų komandų, kurios praeityje kovoje rimtuose mūšiuose. Argentina šiame turnyre pasirodė nuostabiai, bet mes žinome, kad galime perrašyti istoriją. Jokia Europos komanda nėra laimėjusi Lotynų Amerikoje. Tai galima laikyti dar vienu motyvacijos faktorių.“

J.Loewas Vokietijos rinktinės vairą perėmė iš Jurgeno Klinsmanno, kai šis pasitraukė po 2006 metų pasaulio čempionato. J.Loewas dirbo J.Klinsmanno asistentu ir dabar kalba apie tęstinumą. Pasak dabartinio vokiečių trenerio, sekmadienio finalas taps aštuonerių metų darbo kulminacija.

„Mes turime brandžią komandą. Parodėme, ką galime padaryti ir judame į priekį. Nesvarbu, kas nutiks, ši komanda ir Vokietijos futbolas turi šviesą ateitį. Mes turime žaidėjų, kurie rodo geriausią futbolą ir laukia fantastiškos ateities. Dar turime jaunų žaidėjų, kurie galės žaisti daug metų“, - kalbėjo J.Loewas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.