Kroatų legendai Cristiano Ronaldo – savimyla narcizas

Kroatijos futbolo legenda Zvonimiras Bobanas į šuns dienas išdėjo Portugalijos rinktinės žvaigždę Cristiano Ronaldo. Portugalai iš pasaulio čempionato pasitraukė jau po grupės varžybų, o Madrido „Real“ lyderis liko savo paties šešėlyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2014, 9:48 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:31 PM

Tačiau „Sportske Novosti“ skiltį pildęs 45-erių metų saugas žino, kas lėmė portugalų fiasko.

„C.Ronaldo yra nuostabus žaidėjas, tai įrodęs Brazilijoje. Tačiau didžiausia jo bėda yra ta, kaip jis žiūri į save ir į komandą“, – rašė Z.Bobanas.

Kroato teigimu, C.Ronaldo yra savimyla. Z.Bobanui juoką sukėlė puolėjo elgesys Čempionų lygos finale su Madrido „Atletico“.

„Ketvirtąjį įvartį 120-ąją minutę įmušęs C.Ronaldo šventė lyg būtų beprotis. Tai akivaizdus įrodymas, kad jis – savimyla. Antraštės turėtų būti apie komandą, ne C.Ronaldo“, – samprotavo kroatas.

Anot buvusio futbolininko, C.Ronaldo narcisizmu užkrėtė visą Portugalijos rinktinę.

„Komandoje nebuvo jokios drausmės. Visi Portugalijos rinktinės nariai žaidė savo futbolą. Jie labiau rūpinosi savo šukuosenomis ir tatuiruotėmis. Tai – holivudiškas elgesys“, – kritikavo Z.Bobanas.

Kroatas negailėjo kritikos ir Italijos nacionalinei komandai, kuri taip pat neperžengė grupės barjero.

„Pastaraisiais metais Italijos futbolas tampa vidutiniokų cirku. Atrodė, kad italai nežinojo, ką daryti aikštėje. Anksčiau Italija žinodavo, kaip laimėti, bet panašu, kad ji tai pamiršo. Su tokia silpna gynyba, lėtais saugais ir kvailu puolėju kaip Mario Balotelli, Italija prarado savo identitetą“, – ir kitą Europos futbolo žvaigždę kritikavo Z.Bobanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.