Kolumbietis Jamesas Rodriguezas žais „Real“ klube

Didžiausias pasaulio futbolo čempionato atradimas Jamesas Rodriguezas vilkės Madrido „Real“ marškinėlius. 23 metų futbolininkas pirmadienį su klubu sutars dėl paskutinių asmeninių sutarties punktų ir padės parašus. Kolumbijos rinktinės atakuojantis saugas turėtų tapti trečiu pagal brangumą žaidėju futbolo istorijoje, nes „Real“ jį iš „Monaco“ klubo įsigys už 88 milijonus eurų, rašo goal.com.

J.Rodriguezas pasaulio čempionate subūrė didžiulį gerbėjų būrį.<br>AP nuotr.
J.Rodriguezas pasaulio čempionate subūrė didžiulį gerbėjų būrį.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2014, 11:37 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:24 PM

Tai tokia pati suma, kokią „Barcelona“ sumokėjo už Luisą Suarezą. Ispanijos ir Prancūzijos klubai dėl žaidėjo perėjimu sutarė savaitgalį, bet nebuvo iki galo suderintos asmeninės detalės.

J.Rodriguezas – antrasis Čempionų lygos nugalėtojų pirkinys šią vasarą. Klubas taip pat iš Miuncheno „Bayern“ įsigijo Toni Kroosą.

J.Rodriguezui teko paspausti „Monaco“ klubo vadovybę, kad ši jam leistų palikti komandą. Jo atvykimas į „Real“ gali užbaigti Isco karjerą klube. Šiuo žaidėju domisi „Liverpool“.

Pasaulio čempionato Auksinio batelio nugalėtojas J.Rodriguezas nėra vienintelis „Real“ taikinys. Klubas iš „Monaco“ taip pat norėtų įsigyti Kolumbijos žvaigždę Radamelį Falcao.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.