Joachimas Loewas išsklaidė Vokietijos rinktinės gerbėjų baimes

Vokietijos futbolo rinktinei užlipus į pasaulio čempionato sostą, šalyje pasklido nerimo banga dėl galimo trenerio Joachimo Loewo pasitraukimo iš komandos. Tačiau 54 metų specialistas nuramino aistruolius – jis lieka prie rinktinės vairo.

J.Loewas paneigė gandus, kad gali palikti Vokietijos rinktinę.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Loewas paneigė gandus, kad gali palikti Vokietijos rinktinę.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2014-07-24 08:15, atnaujinta 2018-02-11 18:47

„Šiuo metu neįsivaizduoju nieko gražesnio už darbą Vokietijos rinktinėje. Noriu jai vadovauti 2016 metų Europos čempionate Prancūzijoje ir toliau tobulinti komandą“, – Vokietijos futbolo federacija cituoja J.Loewą.

Tapęs pasaulio čempionu strategas dar turi nesutvarkytų reikalų.

„Esu toks pat motyvuotas kaip pirmąją darbo Vokietijos rinktinėje dieną, – teigė 2006-aisiais vokiečių treneriu tapęs J.Loewas. – Atšventėme gigantišką sėkmę Brazilijoje, bet turiu dar neįgyvendintų tikslų. Pasaulio čempionatas buvo fantastiškas, bet tai ne pabaiga.“

Specialistas tikino apie pasitraukimą iš rinktinės nepagalvojęs nė akimirkai.

Prieš pasaulio čempionatą sudarytas J.Loewo ir Vokietijos rinktinės kontraktas galioja iki 2016-ųjų Europos pirmenybių pabaigos.

Vokietijos rinktinė rugsėjo 3-iąją vėl susitiks su Argentinos ekipa Diuseldorfe. Iki šio mačo J.Loewas turės rasti naują asistentą ir kapitoną.

Hansi Flickas tapo rinktinės techniniu direktoriumi, o gynėjas Philippas Lahmas nusprendė baigti karjerą nacionalinėje komandoje.

„Negalėčiau svajoti apie geresnį kapitoną. Jis atliko neįtikėtiną darbą. Labai gaila, kad nebeturėsime Philippe‘o, bet turiu gerbti jo sprendimą“, – tvirtino J.Loewas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.