Josepas Guardiola pirkinių „Bayern“ klubui neplanuoja

Miuncheno „Bayern“ treneris Josepas Guardiola paskelbė, kad yra patenkintas visais futbolininkas ir vieninteliu ekipos naujoku galėtų tapti tik pagalbinis vartininkas. „Bayern“ šį sezoną į savo gretas iš Dortmundo „Borussia“ komandos priėmė Robertą Lewandowskį bei iš „Valencia“ komandos įsigijo gynėją Juaną Bernatą.

J.Guardiola patenkintas visų savo auklėtinių žaidimu.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
J.Guardiola patenkintas visų savo auklėtinių žaidimu.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jul 28, 2014, 9:39 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:52 PM

Vokietijos čempionai neišvengė ir netekčių – komandą paliko puolėjas Mario Mandžukičius, kuris vilkės Madrido „Atletico“ marškinėlius. Į Madrido „Real“ išvyko saugas Toni Kroosas. Pastarąjį J.Guardiola mėgino įkalbėti pasilikti.

„Suprantu jį. Jis jaunas ir nori naujų iššūkiu. Tai žaidėjo sprendimas ir jį gerbiu“, - sakė J.Guardiola. Jis pabrėžė, kad nemato vietos naujiems žaidėjams, tačiau „Bayern“ atstovai galimybės apsipirkti neatmetė.

Praėjusį sezoną su ekipa dirbti pradėjęs J.Guardiola laimėjo Vokietijos čempionatą ir taurę, bet pralaimėjo Čempionų lygos pusfinalyje „Real“ klubui. Pastarasis laimėjo trofėjų. 43 metų strategui nepavyko pakartoti Juppo Heynckeso pasiekimo – prieš pasitraukimą treneris laimėjo tris pagrindinius trofėjus: Vokietijos čempionatą ir taurę bei Čempionų lygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.