Inžinieriui M. Pellegrini teks projektuoti tiltą per prarają

„Manchester City“ treneris M.Pellegrini užtikrintai apie kitą Čempionų lygos etapą nekalba.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
„Manchester City“ treneris M.Pellegrini užtikrintai apie kitą Čempionų lygos etapą nekalba.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-01 13:46, atnaujinta 2018-01-29 00:40

Manchester City“ sirgaliai puikiai pamena iki ašarų skausmingą etapą, kai jie neturėjo, ką palaikyti Čempionų lygos atkrintamajame etape ir dabar praeities vaiduoklis sugrįžta. Pernai komandai vadovauti pradėjęs Manuelis Pellegrini sugrąžino „Manchester City“ į aštuntfinalį, bet gerbėjai šiemet iš Anglijoje triumfavusio specialisto tikisi daugiau – kovos dėl trofėjaus.

Kai antradienį „Manchester City“ komanda priėmė „Roma“ futbolininkus, visi tikėjosi rimtos kovos, bet dauguma – šeimininkų pergalės. Rungtynės baigėsi 1:1 ir 38 metų puolėjo Francesco Totti rekordu. Jis tapo vyriausiu Čempionų lygoje įmušusiu futbolininku.

Čempionų lygoje sužaisti du turai ir didelės panikos daryti nereikėtų, bet žaizdų neišsigydę „Manchester City“ gerbėjai nenorėtų pakartoti istorijos. Dabar M.Pellegrini auklėtiniai E grupėje su vienu tašku yra treti. Jie penkiais atsilieka nuo Miuncheno „Bayern“ ir trimis nuo „Roma“ komandų.

„Galbūt kai žaidi namuose, nebūna labai gerai, tačiau turime nepamiršti, kad žaidėme su labai stipria komanda, - goal. com sakė M.Pellegrini. - Ir mes nekalbame apie kelių žaidėjų bėdą, kai įmuša varžovas. F.Totti paprasčiausiai turėjo per daug erdvės. Galbūt mūsų judėjimas nebuvo tinkamas. Mes nežaidėme taip, kaip įprasta, kai mušame įvarčius. Paskutinės 20 minučių labiau priminė mūsų ekipą.“

„Manchester City“ komandai dabar būtina abu kartus nugalėti Maskvos CSKA komandą, nes durys į kitą etapą nutols dar toliau.

„Turime kovoti dėl kitų dvylikos taškų ir tik tada pamatysime, kas žengs toliau, - sakė strategas. - Viskas priklausys nuo kitų rungtynių. Penkių taškų skirtumas – didelis, bet mes nuo „Roma“ komandos atsiliekame vos trimis. Tikiuosi, kad Rusijoje laimėsime, o tada žiūrėsime į atsakomąją dvikovą su CSKA ir, žinoma, kovą su „Bayern“. Šįkart nebuvo mūsų diena.“

M.Pellegrini teigė, kad žaisti užtikrintai jo ekipai trukdė prastas kamuolio valdymas.

„Pirmajame kėlinyje nežaidėme gerai. Pirmos 25 minutės buvo geros, bet tada pradėjome per lengvai prarasti kamuolį. Gal šįkart nepakako saugų, kad atgautų kamuolį, bet nemanau, kad dviejų puolėjų sistema lėmė tai, kad nelaimėjome. Didesnė problema buvo ta, kad suklydome ties įprastais perdavimais“, - sakė M.Pellegrini.

Jis šiose rungtynėse leido pasireikšti dviem puolėjams – Sergio Aguero ir Edinui Džeko. Pirmasis realizavo baudinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.