Vokiečių gėdos kaltininkas - naivumas

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 9:48 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 7:41 AM

„Euro 2016” atranka pasaulio čempionei Vokietijos rinktinei klostosi visiškai kitaip nei norėtų sirgaliai. Šeštadienį Joachimo Loewo auklėtiniai 0:2 krito prieš lenkus, o antradienį D grupėje nesugebėjo sužaisti iki galo, praleido įvartį per teisėjo pridėtą laiką ir sužaidė 1:1 su Airijos futbolininkais.

Rungtynės vokiečiams lengvos nebuvo ir sirgaliai šiek tiek nusiramino, kai 71 minutę Toni Kroosas įmušė įvartį. Bet jam tapti didvyriu sutrukdė 33 metų Johnas O'Shea. 100-ąjį mačą su rinktine žaidęs veteranas tiksliai smūgiavo per teisėjo pridėtą laiką.

Vokiečiai puikiai supranta, kad lapkritį jie iškovos pergalę, kai susitiks su Gibraltaro komanda, bet J.Loewo pykčio tai nemalšina.

„Visi esame nusivylę, - goal.com sakė J.Loewas. - Paskutinėmis minutėmis buvome naivūs, nes iškart atlikdavome ilgus perdavimus į priekį. Mes nelaikėme kamuolio, o jį prarasdavome. Rungtynės buvo sunkios ir mums reikėjo kantrybės. Pirmajame kėlinyje airių gynėjams leidome atsikvėpti. Antroji pusė buvo geresnė, daugiau spaudėme, bet tai mums nelėmė dar vieno įvarčio. Mes laimėsime prieš Gibraltarą ir susitelksime. O tada jau sugrįšime kitais metais.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?