Z. Ibrahimovičius nerimauja, kad puikaus sezono gali neužtekti

Švedijos rinktinės ir „Paris Saint Germain“ ekipos puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius įsitikinęs, kad praėjęs sezonas buvo geriausias jo karjeroje. Tačiau tai, kad nežaidė pasaulio čempionate Brazilijoje gali jam brangiai kainuoti, rašo goal.com.

Z.Ibrahimovičius pateko tarp 23 futbolininkų, pretenduojančių į geriausio 2014-ųjų futbolininko titulą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Z.Ibrahimovičius pateko tarp 23 futbolininkų, pretenduojančių į geriausio 2014-ųjų futbolininko titulą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 12:09 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 11:09 PM

Švedas įsitikinęs, kad dėl to gali netekti galimybės laimėti Auksinio kamuolio apdovanojimo.

33 metų puolėjas pateko tarp 23 futbolininkų, pretenduojančių į geriausio 2014-ųjų futbolininko titulą. Tarp jų – nuolat dėl apdovanojimo kovojantys Lionelis Messi ir Cristiano Ronaldo, bei šeši auksinės Vokietijos rinktinės žaidėjai.

Z.Ibrahimovičius praėjusį sezoną per 46 rungtynes įmušė 41 įvartį. Su PSG jis laimėjo Prancūzijos čempionatą ir šalies taurę. 2013-2014 metų pasirodymas, ko gero, buvo stipriausias jo karjeroje, tačiau švedas pripažįsta, kad jo gali neužtekti.

„Manau, kad praėjęs sezonas buvo geriausias mano karjeroje. Tai vienas iš mano tikslų – kasmet būti vis geresniu ir nuolat tobulėti.

Esu tarp pretendentų, tačiau bus sudėtinga, nes nežaidžiau pasaulio čempionate. Daugybė puikių futbolininkų spindėjo pasaulio čempionate, tai jų privalumas. Tačiau tol, kol darau, ką galiu, kol pasiekiu rezultatų ir žaidžiu aukščiausiame lygyje, taip pat turiu galimybę laimėti šį apdovanojimą.

Stengiuosi diena po dienos ir sunkiai dirbu“, - kalbėjo švedas.

Z.Ibrahimovičius dėl kulno traumos nerungtyniauja nuo rugsėjo, tačiau jau šį savaitgalį gali grįžti į aikštę Prancūzijos čempionate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.