M. Balotelli atėmė kamuolį, kad pats muštų 11 metrų baudinį

Nors kilo ginčas kas turėtų pelnyti 11 metrų baudinį, M.Balotelli nenusileido ir po jo taiklaus smūgio „Liverpool“ iškovojo pergalę 1:0 prieš Stambulo „Besiktas“.<br>AFP nuotr.
Nors kilo ginčas kas turėtų pelnyti 11 metrų baudinį, M.Balotelli nenusileido ir po jo taiklaus smūgio „Liverpool“ iškovojo pergalę 1:0 prieš Stambulo „Besiktas“.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2015, 11:17 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:50 PM

Stevenas Gerrardas apkaltino Mario Balotelli, kad šis parodė nepagarbą kitam „Liverpool“ futbolininkui, atimdamas iš jo teisę mušti 11 metrų baudinį.

Italijos rinktinės puolėjo M.Balotelli įvartis 85-ąją minutę padėjo „Liverpool“ iškovoti pergalę 1:0 namie per Europos lygos šešioliktfinalio pirmąsias rungtynes Anglijoje su Stambulo „Besiktas“.

Tačiau vienintelį įvartį lydėjo ginčai.

Dėl traumos mačą praleidžiant Stevenui Gerrardui, iš jo kapitono raštį perėmęs Jordanas Hendersonas rengėsi mušti 11 metrų baudinį.

Tačiau iš jo rankų kamuolį ryžtingai paėmė M.Balotteli, nusprendęs pats pelnyti įvartį.

Liverpulio futbolininkai kelias sekundes pasiginčijo. Baudinių specialistas J.Hendersonas ir kitas „Liverpool“ žaidėjas Danielis Sturridge'as neatrodė patenkinti, bet M.Balotteli nenusileido.

Jis smūgiavo ir pelnė vienintelį rungtynių įvartį.

M.Balotelli per karjerą yra realizavęs 27 baudinius nuo 11 metrų žymės iš 29.

Tai geras rezultatas, bet įtakingingiausias „Liverpool“ žaidėjas S.Gerrardas po mačo teigė, kad mušti baudinį turėjo J.Hendersonas.

„Jordanas turėjo mušti baudinį. Taisyklės yra taisyklės. Tai turėjo būti J.Hendersonas. Mario buvo kiek išdykęs, – kalbėjo S.Gerrardas. – Gerai, kad Mario įmušė, bet nėra gražu matyti, kaip futbolininkai ginčijasi.

Manau, Jordanas šioje situacijoje pasielgė išmintingai. Jis matė, kad Mario labai trokšta įmušti.

Jordanas yra kapitonas ir Mario parodė jam nepagarbą, nors ir jis pelnė svarbų įvartį.

Manau, šeši ar septyni žaidėjai mielai norėtų mušti baudinį, tai kas atsitiktų, jei visi imtųsi šios užduoties? Taisyklės nėra sukurtos be priežasties“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.