Per „Levante“ ir „Granada“ kovą – trys raudonosios kortelės

Šiose rungtynėse abiejų komandų žaidėjams buvo parodyta net vienuolika kortelių.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Šiose rungtynėse abiejų komandų žaidėjams buvo parodyta net vienuolika kortelių.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 24, 2015, 12:23 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 11:29 AM

Pirmadienį paskutiniosiose Ispanijos futbolo pirmenybių XXIV turo rungtynėse „Levante“ vienuolikė namuose 2:1 įveikė į devynioliktąją poziciją smuktelėjusią „Granada CF“ (19 tšk.) ekipą ir su 22 taškais pakilo į aštuonioliktą vietą.

Po to, kai pirmojo kėlinio pradžioje Youssefas El Arabi (13 min.) tiksliai realizavo 11 metrų baudinį, svečiai ilgai pirmavo ir tik pačioje susitikimo pabaigoje Victoras Camarasa (88 min.) išlygino rezultatą, o jau besibaigiant teisėjo kompensuotam laikui Davidas Barralas (90+4 min.) įmušė pergalingą įvartį į svečių vartus.

Beje, šiose rungtynėse abiejų komandų žaidėjams buvo parodyta net vienuolika kortelių – trys raudonos ir aštuonios geltonos. Iš aikštės buvo pašalinti Ivanas Ramisas (80 min. – „Levante“), Adrianas Colunga (73 min.) bei Youssefas El Arabi (80 min. – abu „Granada CF“).

Dvidešimties komandų turnyre pirmauja praėjusio sezono bronzos medalininkas Madrido „Real“ (60 tšk.) klubas, lenkiantis vicečempionę „Barcelona“ (56 tšk.) vienuolikę bei čempionės titulą ginančią Madrido „Atletico“ (53 taškai) komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.