Lionelį Messi sudievinusiam Josepui Guardiolai – pikta

„Pralaimėjome dar Barselonoje“, – po atsakomųjų Čempionų lygos pusfinalio rungtynių sakė Miuncheno „Bayern“ treneris Josepas Guardiola. Vokiečiai laimėjo antrąsias rungtynes 3:2, bet dėl nesėkmės svečiuose 0:3 užleido „Barcelona“ į didįjį finalą.

Rungtynių akimirka.<br>AP nuotr.
Rungtynių akimirka.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2015, 8:08 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 1:16 AM

„Padarėme viską, ką galėjome. Pikta. Tikiuosi, kad kitą sezoną žaisime geriau“, – krimtosi J.Guardiola.

44 metų strategas baksnojo pirštu į traumuotųjų sąrašą. Akistatoje su „Barcelona“ Miuncheno komandai negalėjo padėti Franckas Ribery, Arjenas Robbenas ir Davidas Alba.

Tačiau J.Guardiola didžiavosi savo žaidėjais. Jie nutraukė septynerių iš eilės rungtynių seriją, kuriose „Barcelona“ nepraleido nė vieno įvarčio.

„Esu patenkintas mūsų žaidimu. Tokio jo mums reikėjo „Camp Nou“. Gaila, kad nežaidėme geriau Barselonoje, kur taip pat neturėjau kelių svarbių žaidėjų. Vis dėlto noriu pasveikinti saviškius. Tikiuosi, kad „Barcelona“ laimės Čempionų lygą“, – kalbėjo J.Guardiola.

Jis toliau liaupsino „Barcelona“ puolėją Lionelį Messi. Nors „Allianz“ arenoje argentinietis buvo „tuščias“, būtent du jo įvarčiai pražudė vokiečius Barselonoje.

„Džiaugiuosi, kad L.Messi grįžo. Jis – neįtikėtinas. Jis vėl žaidžia geriausią futbolą kaip tais laikais, kai dirbau Barselonoje. Mums pasisekė, kad gyvename jo eroje. Jis – geriausias visų laikų futbolininkas. Galiu lyginti jį su Pele. Džiaugiuosi kartu su juo praleistais metais“, – tikino „Bayern“ treneris.

„Barcelona“ strategas Luisas Enrique neliko patenkintas saviškių gynyba, bet ant žaidėjų pykti negalėjo – juk jie užtikrintai pateko į finalą.

„Kontroliavome rungtynes iki pertraukos, tačiau antrajame kėlinyje padarėme keletą klaidų. Kita vertus, žaidėjai buvo tokie dėl rezultato ir noro patausoti jėgas. Šį vakarą reikėtų džiaugtis. Uždavinys įvykdytas ir belieka vienas tikslas – laimėti Čempionų lygą, – sakė L.Enrique. – Atidavėme varžovams iniciatyvą, todėl rizikavome. „Bayern“ žaidė labai kietą futbolą, ypač – po pertraukos. Jie norėjo apversti viską aukštyn kojomis. Esu patenkintas savo komanda. Visi nusipelnė pergalės ir dabar turime tuo mėgautis.“

„Barcelona“ laukia varžovo finale. Birželio 6-ąją Berlyne Barselonos futbolininkai susitiks su Madrido „Real“ ir Turino „Juventus“ poros nugalėtoju.

Pirmąjį mačą Italijoje laimėjo „Juventus“ 2:1, atsakomasis susitikimas – trečiadienio vakarą (21 val. 45 min.) Madride.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.