Patarimas B. Schweinsteigeriui – nevykti į „Manchester United“

Miuncheno „Bayern“ futbolo legenda Franzas Beckenbaueris patarė ekipos saugui Bastianui Schweinsteigeriui neprisijungti prie „Manchester United“ komandos. 30 metų B.Schweinsteigeris dar turi metus galiojančią sutartį su „Bayern“, tačiau yra stipriai siejamas su „Manchester United“ komanda. Manoma, kad jis jau šią vasarą turėtų išvykti į Angliją.

Kalbama, kad B.Schweinsteigeris gali iškeisti „Bayern“ į „Manchester United“ klubą.<br>AP nuotr.
Kalbama, kad B.Schweinsteigeris gali iškeisti „Bayern“ į „Manchester United“ klubą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2015, 11:01 AM, atnaujinta Oct 30, 2017, 8:48 AM

Buvęs futbolininkas ir treneris Lotharas Matthausas neseniai paskatino B.Schweinsteigerį palikti „Bayern“. Jis teigė, kad Vokietijos rinktinės žaidėjas jau nebeturi rimto „Bayern“ trenerio Josepo Guardiolos pasitikėjimo, o „Manchester United“ vairuojantis Louisas van Gaalas jam leistų žaisti mėgstamiausioje pozicijoje.

Bet F.Beckenbaueris mano, kad pastaruoju metu traumas traukiantis B.Schweinsteigeris gali neatlaikyti šiurkštaus Anglijos „Premier“ lygos žaidimo.

„Daug metų jis žaidė galingai, viską sunkė iš savo kūno. Tai eikvoja energiją. Be to, jo metų sunku prisitaikyti prie kitokios lygos. Geriau jis karjerą užbaigtų JAV. Bet jeigu būčiau jo vietoje, dar likčiau metus ar dvejus „Bayern“ klube. Per šį laiką jis tikrai gali žaisti aukščiausiu lygiu“, – goal.com sakė F.Beckenbaueris.

Buvęs „Bayern“ treneris Ottmaras Hitzfeldas mano, kad B.Schweinsteigeris pirmiau turėtų išsiaiškinti, ar J.Guardiola jį vis dar laiko svarbiu žaidėju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.