„Sūduva“ namuose sutriuškino „Utenį“, „Trakai“ nepervargo

Utenos miestui sekmadienį sporte nesisekė. Kai Utenos „Juventus“ krepšininkai po atkaklios kovos pralaimėjo LKL rungtynes Kauno „Žalgiriui“, nuleidę galvas iš aikštės traukė ir „Utenio“ futbolininkai. Pastarieji lankėsi Marijampolėje, kur 0:3 buvo sutriuškinti „Sūduvos“ komandos.

„Utenio“ komanda patyrė pralaimėjimą.<br>T.Bauro nuotr.
„Utenio“ komanda patyrė pralaimėjimą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2015, 7:05 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 8:44 AM

Šeimininkai pirmavo jau nuo 8 minutės, kai pasižymėjo T.Radzinevičius. V.Slavickas 40 minutę skirtumą didino, o tada T.Radzinevičius pridėjo dar vieną įvartį (52 min.).

Tai buvo 16-asis Utenos klubo pralaimėjimas per 31-ą turą. Utenos klubas su 7 pergalėmis ir 8 lygiosiomis turi 29 taškus ir užima septintąją vietą.

„Sūduva“ su 18 pergalių, 4 lygiosiomis ir 9 pralaimėjimais turi 58 taškus ir užima 4-ąją vietą. „Sūduva“ su Klaipėdos „Atlantu“, kuris turi dviem taškais daugiau, varžosi dėl paskutinės vietos garantuojančios galimybę varžytis Europos lygos atrankoje.

Kitose rungtynėse „Trakai“ 3:1 nugalėjo Kauno „Stumbro“ komandą. Įvarčius šiame mače mušė trakiškiai.D.Česnauskis išvedė komandą į priekį dar 27 minutę, o I.Mamajevas 34 minutę skirtumą padidino.

46 minutę „Stumbrui“ įvartį pridėjo tas pats D.Česnauskis, nukreipęs kamuolį į savo vartus.

70 minutę prie „Trakų“ fiestos prisidėjo ir L.Klimavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.