Mesutas Ozilas įsitikinęs – „Arsenal“ dar gali triumfuoti

M.Ozilas tiki „Arsenal“ sėkme.<br>AP nuotr.
M.Ozilas tiki „Arsenal“ sėkme.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-28 18:30, atnaujinta 2017-05-31 08:59

Mesutas Ozilas nepraranda vilčių ir tikina, kad Londono „Arsenal“ komanda dar nebaigė lenktynių dėl Anglijos „Premier“ lygos trofėjaus. Iki čempionato pabaigos likus aštuoniems mačams „Arsenal“ ekipa nuo lyderių „Leicester City“ futbolininkų atsilieka 11 taškų ir šį sezoną jau buvo atsidūrusi viršūnėje, bet prarado šią poziciją.

„Arsenal“ laimėjo vos tris iš paskutinių dešimties mačų.

„Nemanau, kad tai – neįmanoma. Liko ne daug rungtynių, „Leicester City“ žais su rimtais varžovais, o mums negalima niekur paslysti. Viltis niekur nedingo. Mūsų futbolininkai yra verti titulo“, – Vokietijos laikraščiui „Welt am Sonntag“ sakė M.Ozilas.

27 metų Vokietijos rinktinės narys šį sezoną atliko 19 rezultatyvių perdavimų ir artėja prie Thierry Henry rekordo. Jis pabrėžė, kad „Leicester City“ – puiki komanda.

„Jie nusipelnė būti ten. Jie kovoja dėl kiekvieno taško ir tai matosi per visus mačus. Jie turi tikslą ir jo siekia. Mes patys nebuvome tiek susitelkę per kiekvienas rungtynes, o kitaip Anglijoje nelaimėsi“, – sakė M.Ozilas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.