Cristiano Ronaldo „Real“ sirgaliams žada tobulą futbolo vakarą

Madrido „Real“ per paskutinius keturis kartus Čempionų lygos atkrintamosiose rungtynėse peržengė Vokietijos klubų barjerą, bet aštuoni mėginimai atsigauti po pralaimėjimų baigėsi fiasko. Penkiskart „Real“ kelionė baigėsi „Santiago Bernabeu“ stadione, tačiau klubas tikisi nutraukti prakeiksmų seriją.

C.Ronaldo tiki, kad ekipa gali pranokti „Wolfsburg“ reikiamu rezultatu.<br>AP nuotr.
C.Ronaldo tiki, kad ekipa gali pranokti „Wolfsburg“ reikiamu rezultatu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2016, 4:12 PM, atnaujinta May 29, 2017, 4:48 AM

„Real“ Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmąsias rungtynes 0:2 pralaimėjo netikėtai iššovusiai „Wolfsburg“ ekipai, bet Cristiano Ronaldo aistruoliams siūlo nenuleisti galvų.

„Tai bus tobulas vakaras. Visi, kurie bus aikštėje, privalės 90 minučių bėgti ir intensyviai kovoti. Savaime suprantama, visa tai vyks su sirgalių palaikymu, tad bus lengviau. Tikiuosi, kad tai bus magiškas vakaras. Nekantrauju“, – sakė „Real“ žvaigždė.

Paskutinį kartą „Real“ klubas pirmojo susitikimo pralaimėjimą atsvėrė dar 2001-2002 metų sezoną. Tuomet Madrido komanda išvykoje 1:2 pralaimėjo Miuncheno „Bayern“ komandai, bet namuose šventė pergalę 2:0 ir pasiekė pusfinalį.

Tą sezoną „Real“ iškovojo devintąjį Čempionų lygos trofėjų.

Antradienį „Santiago Bernabeu“ stadione visas Madridas tikisi, kad „Real“ kelionė nesibaigs. Tai būtų šeštasis kartas iš eilės, kai „Real“ pasiekia pusfinalį.

Savam stadione – rimti darbai

C.Ronaldo pabrėžė, kad „Real“ neketina lėkti it akis išdegusi. Įvarčiams reikia kantrybės, sakė portugalas. Bet tai neturėtų tapti problema, prisimenant pastaruosius „Real“ mūšius savo stadione.

Dešimtkart Europos čempionai dvylikoje rungtynių iš pastarųjų trylikos įmušė bent po du įvarčius. Per rungtynes savo aikštėje „Real“ vidutiniškai įmuša penkis įvarčius. Jie laimėjo visus pastaruosius savo aikštėje, išskyrus vienintelį kartą, kai vasarį 0:1 nusileido Madrido „Atletico“ ekipai.

„Real“ 7:1 sutrypė Vigo „Celta“, 10:2 sunaikino „Rayo Vallecano“ ekipas bei Čempionų lygos grupėje 8:0 sumaitojo Vilniaus „Žalgirio“ skriaudikę „Malmo“ komandą.

„Žinome, kad bus labai sunku, nes reikia atsitiesti po dviejų įvarčių. Bet kai reikalai pasuka blogyn, šiame stadione galime nuveikti didžius darbus“, – sakė „Real“ treneris ir legenda Zinedine Zidane'as.

Žais susiglaudę

„Real“ šį sezoną laimėjo 18 iš 21 rungtynių „Stangiago Bernabeu“ stadione. Šį Čempionų lygos sezoną komanda laimėjo visus keturis namų mačus ir įmušė 15 įvarčių.

„Savo aikštėje pastaruoju metu išlaikome gerą ritmą. Dabar turėsime žaisti intensyviai nuo pat pradžios. Sirgalių palaikymas – būtinas. Esu tikras, kad kartu pasieksime pusfinalį“, – sakė „Real“ gynėjas Dani Carvajal.

Tačiau „Woflsburg“ gynėjas Naldo siūlo „Real“ sirgaliams pernelyg daug nesitikėti.

„Visi galvoja, kad „Real“ įmuš tris ar keturis įvarčius, bet jeigu žaisime kompaktiškai, galime jiems viską apsunkinti.“

Čempionų lygos ketvirtfinalio atsakomieji mačai

„Manchester City“ – „Paris Saint Germain“ (balandžio 12 dieną)

Madrido „Real“ – „Wolfsburg“ (balandžio 12 dieną)

Madrido „Atletico“ – „Barcelona“ (balandžio 13 dieną).

„Benfica“ – Miuncheno „Bayern“ (balandžio 13 dieną).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.