Nesulaukęs dar vienos operacijos mirė Ukrainos futbolo rinktinės žaidėjas

Ukrainos paplūdimio futbolo rinktinės vartininkas Vitalijus Sidorenka ketvirtadienį visiems sporto gerbėjams pranešė tragišką žinią – mirė jo kolega nacionalinės rinktinės sudėtyje puolėjas Jevgenujus Riabčukas. Jam buvo vos 28-eri.

Mirė Ukrainos paplūdimio rinktinės puolėjas Jevgenujus Riabčukas (Nr.18). Jam buvo vos 28-eri.<br>Beachsoccer.kiev.ua
Mirė Ukrainos paplūdimio rinktinės puolėjas Jevgenujus Riabčukas (Nr.18). Jam buvo vos 28-eri.<br>Beachsoccer.kiev.ua
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2017, 10:41 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 11:26 PM

48 mačus jaunimo nacionalinėje paplūdimio rinktinėje sužaidęs J.Riabčukas ir dar neseniai paplūdimio Eurolygos čempionu su pagrindine šalies komanda tapęs vyras pasijuto blogai praėjusiais metais. Jam buvo diagnozuotas kepenų vėžys.

Buvo būtinos ne viena operacija ir pinigus rinko visa futbolo bendruomenė. Sausio mėnesio pradžioje buvo J.Riabčukui buvo atlikta pirmoji operacija, tačiau norimo efekto ji nedavė – reikėjo ir antrosios. Prieš tai vyrui medikai liepė praeiti ir chemoterapijos kursą. Račiau ketvirtadienį futbolininkas iškeliavo Anapilin.

„Ilsėkis ramybėje. Prisiminsime tave tokiu, koks buvai – nuoširdus, geraširdis, linksmas, tikras draugas“, – parašė savo feisbuko puslapyje V.Sidorenka.

Savaitė prieš Anapilin iškeliavo ir buvo palaidotas garsus Ukrainos vartininkas Viktoras Čianovas. 58-erių buvusi futbolo žvaigždė žuvo keistomis aplinkybėmis – buvo aiškinama, kad jį žiauriai sumušė nusikaltėliai važiuojant į namus. Tuo tarpu giminės tikino, kad V.Čanovas namie krito nuo laiptų ir smarkiai susitrenkė galvą. Vyrui buvo skilusi kaukolė.

J.Riabčukas su nacionaline komanda 2016 metais tapo Europos čempionato – taip vadinamos Eurolygos čempionu, finale 2:1 nugalėjęs Portugaliją. Šiais metais Ukraina dalyvaus Italijoje vyksiančioje planetos paplūdimio futbolo čempionato atrankoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?