Po „Barcelona“ fiasko Turine – tvirta trenerio Luiso Enrique pozicija

„Barcelona“ klubui reikės dar vieno stebuklo. Stebuklingai po pralaimėjimo 0:4 prieš „Paris Saint Germain“ klubą sveiką kailį išnešę katalonai labai greitai užmiršo magiškas rungtynes savo aikštėje, kur laimėjo 6:1.

L.Enrique teigė, kad dėl rezultato kaltas jis, bet prabilo apie žaidėjų kovingumo dvasią.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
L.Enrique teigė, kad dėl rezultato kaltas jis, bet prabilo apie žaidėjų kovingumo dvasią.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2017, 10:12 AM, atnaujinta Apr 14, 2017, 6:14 AM

Dabar jie vėl meldžia stebuklo.

Antradienį Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmosiose rungtynėse „Barcelona“ vėl atrodė beviltiška ir šįkart 0:3 krito prieš Turino „Juventus“ klubą.

„Barcelona“ terneris Luisas Enrique pareiškė, kad už šį pralaimėjimą „visu 100 procentų“ atsakingas jis.

„Pirmoji pusė buvo labai sunki. Netgi panaši į tą, kur matėme Paryžiuje. Antroji buvo daug geresnė, – kalbėjo L.Enrique. – Kai atiduodi pirmąjį kėlinį, savaime suprantama, kad turėsi nemalonumų. Treneris turi padaryti viską, kad padėtų komandai pasiruošti, bet kaip matome, man nepavyko. Privalome mokytis iš savo klaidų ir labai atsargiai analizuoti rungtynes. Jau antrą kartą ištinka toks likimas. Labai sunku galvoti apie revanšą, bet mes mėginsime atsistoti ant kojų.“

Futbolo specialistai įsitikinę, kad „Barcelona“ ekipai reikėtų dar daugiau sėkmės ir vikrumo nei žaidžiant su PSG. „Juventus“ laikomas gerokai tvirtesniu varžovu, o komandos gynyba – tinkama gintis prieš aukščiausio lygio žvaigždes.

„Negalima po pralaimėjimo kaltinti atskirų žaidėjų. Pralaimi visa komanda ir treneris“, – kalbėjo L.Enrique.

„Barcelona“ futbolininkai turėjo savo progų ir save labiausiai graužti turėtų Andresas Iniesta. Pastarasis neišnaudojo šimtaprocentinės progos, kai atsidūrė vienas prieš vieną su Gianluigi Buffonu. A.Iniesta netgi turėjo itin patogų kampą smūgiuoti, bet legendinis italų vartininkas ranka palietė kamuolį, taip nukreipdamas jį toliau nuo vartų.

„Turėjome labai aiškių progų, bet kai tave iština toks košmaras, nesugebi atrasti kibirkšties, kuri padėtų realizuoti tas situacijas. Dabar neturiu energijos galvoti, kodėl tai nutiko. Negaliu užmiršti pirmojo kėlinio. Gėda, nes mačiau, kad futbolininkai neturėjo noro kovoti“, – sakė L.Enrique.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Honest Insights in Sustainability Reporting