Žalgirietis Georgas Freidgeimas išvyko į Kazachstaną derėtis

Vilniaus „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės gynėjas Georgas Freidgeimas praleis 15-ojo A lygos turo susitikimą su Klaipėdos „Atlantu“, kadangi išvyko į Kazachstaną vesti derybų su šios šalies klubu.

 G.Freidgeimas gali ir vėl žaisti Kazachstane.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 G.Freidgeimas gali ir vėl žaisti Kazachstane.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2017, 7:59 AM

2016 metais nuomos pagrindais Pavlodaro „Irtyš“ ekipoje žaidęs G.Freidgeimas iškovojo Kazachstano čempionato bronzą bei padėjo komandai patekti į taurės turnyro finalą.

Šios šalies čempionate žalgirietis iš viso sužaidė 29-erias rungtynes ir pelnė 1 įvartį. Po praėjusio sezono G.Freidgeimas sugrįžo į „Žalgirį“, tačiau birželio pradžioje juo susidomėjo Kokšetau „Okžetpes“ klubas. Šiuo metu ši komanda tarp dvylikos ekipų turnyro lentelėje užima dešimtąją poziciją, o praėjusiais metais liko penktoje vietoje. Šiame sezone 29-erių metų G.Freidgeimas A lygoje sužaidė 10 rungtynių, iš kurių 8-erias pradėjo starto sudėtyje ir per jas įvarčių nepelnė bei užsidirbo tris geltonas korteles.

Jis taip pat žaidė ir Lietuvos futbolo federacijos taurės turnyro antrojo etapo dvikovoje su Gargždų „Banga“. Artimiausias rungtynes „Žalgiris“ žais birželio 14-ąją dieną. 15-ojo A lygos turo akistata su „Atlantu“ LFF stadione prasidės nuo 18 val.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.