Skandalas Graikijoje: „Olympiakos“ savininkas išvaikė komandą, skyrė baudas

Graikijos futbolą toliau purto skandalingi komandos savininkų poelgiai. Visai neseniai sporto pasaulį savo poelgiu išgąsdino Salonikų PAOK prezidentas Ivanas Savvidis, kuris įsiveržė į aikštę su ginklu, o dabar dėmesio centre atsidūrė Pirėjo „Olympiakos“ savininkas Evangelos Marinakis.

 Graikijos futbole dar vienas skandalas, kuris kilo po Pirėjo komandos savininko poelgio.<br> Lrytas.lt montažas
 Graikijos futbole dar vienas skandalas, kuris kilo po Pirėjo komandos savininko poelgio.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2018, 7:54 PM, atnaujinta Apr 3, 2018, 8:04 PM

50-ies verslininkas su ginklu nesiautėjo, tačiau parodė milžinišką pyktį, kuris išlindo, kuomet savaitgalį vykusiose rungtynėse jo klubas sužaidė lygiosiomis 1:1 su „Levadiakos“ ekipa.

Po šio rezultato E.Marinakis buvo negailestingas. Jis savo komandos žaidėjus nubaudė 400 tūkst. eurų bauda ir daugelį jų pasiuntė atostogauti iki sezono pabaigos.

Anot vietinės šalies žiniasklaidos, graikas, kuris taip pat valdo ir Anglijos komandą „Nottingham Forest“, įsiveržė į „Olympiakos“ komandos rūbinę ir aiškiai pabrėžė:

„Pastatysiu komandą nuo pat pradžių ir ji bus tokia, apie kokią svajojame. Didžioji dalis sirgalių per daug jus toleravo. Šiandien išeisite ir vyksite atostogų. Jūs galvojate tik apie namus, automobilius, bet ne apie komandą. Aš jums moku milijonus, dėl jūsų atleidau tris trenerius. Bet pasirodo, kad dėl visko buvote kalti tik jūs“.

Iki sezono pabaigos Graikijoje liko trys rungtynės, o „Olympiakos“ yra trečioje vietoje ir  šešiais taškais atislieka nuo lyderės Atėnų AEK ekipos.

Vien todėl E.Marinakio pyktis suprantamas. Jo gimtojo miesto klubas Graikijos lygą laimi eilę metų nuo 2011-ųjų, o dabar tokių šansų mažai. Negana to, UEFA Čempionų lygoje komandos pasirodymas taip pat buvo gėdingas. Ten pralaimėtos visos šešerios grupės rungtynės.

Anot graiko, „Olympiakos“ sudėtyje liks vos keletas dabartinių žaidėjų, o juos pakeis talentai iš jaunimo komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.