Futbolo fanai Atėnuose sukėlė riaušes prieš Graikijos taurės finalą

Graikijos futbolo taurės finalo išvakarėse kilo fanų riaušės su policija. Turnyro finale šeštadienį (gegužės 12-ąją dieną) susitiks Atėnų AEK ir Saloninkų PAOK klubai. Dvikova vyks Atėnų Olimpiniame stadione.

Futbolo fanai sukėlė riaušes Atėnų gatvėse. <br> protothema.gr nuotr.
Futbolo fanai sukėlė riaušes Atėnų gatvėse. <br> protothema.gr nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2018, 10:01 AM

Penktadienį grupė asmenų užpuolė PAOK būstinę Atėnuose, kur tuo metu buvo apie 150 žmonių. Netoliese esančiose gatvėse ir skveruose kilo fanų susirėmimai su policija. Pareigūnams pavyko išvaikyti minią. Vakare riaušės įsiplieskė su nauja jėga. Fanai policininkus apmėtė akmenimis ir Molotovo kokteiliais. Teisėsaugos atstovai panaudojo ašarines dujas.

Neramumuose dalyvavo apie tūkstantis futbolo fanų. Du policininkai buvo nesunkiai sužeisti. Graikijos taurės finalo rungtynes turėtų stebėti 40 tūkst. žiūrovų.

Priminsime, kad Graikijos čempionato rungtynės tarp AEK ir PAOK komandų, kurios vykos kovo 11-ąją dieną, liko nebaigtos, nes į aikštę su ginklu įsivedržė PAOK savininkas Ivanas Savvidi. PAOK ekipai buvo įskaitytas pralaimėjimas 0:3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.