Nelaimė Anglijoje: mašinos avarijoje žuvo buvęs „Aston Villa“ žaidėjas

Anglijos futbolo bendruomenę sukrėtė baisi žinia. Žuvo į avariją Češyro grafystėje, Anglijoje patekęs 37-erių buvęs „Aston Villa“ bei „Bolton Wanderers“ žaidėjas Jlloydas Samuelis. 

 J.Samuelis žuvo mašinos avarijoje.<br> Reuters/Scanpix nuotr
 J.Samuelis žuvo mašinos avarijoje.<br> Reuters/Scanpix nuotr
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2018, 4:43 PM, atnaujinta May 16, 2018, 4:48 PM

Daugiau nei 200 rungtynių Anglijos „Premier“ lygoje sužaidęs bei Trinidado ir Tobago rinktinei atstovavęs gynėjas žuvo, kuomet jo vairuojamas „Range Rover“ automobilis susidūrė su 54-erių vyriškio vairuojama transporto priemone. 

Anot vietos pareigūnų, J.Samuelis į avariją pateko keliaudamas iš mokyklos į kurią buvo nuvežęs savo vaiką. Kitame automobilyje buvęs vyras liko gyvas, tačiau dėl rimtų sužeidimų gydomas ligoninėje.

Profesionaliai futbolą J.Samuelis žaidė nuo 1998-ųjų, kol 2018-aisiais pasinėrė į vadybą „Egerton“ klube. 2011-2015 metais futbolininko karjera buvo pasukusi į Iraną.

Buvęs futbolininko klubas „Aston Villa“ paskelbė, kad artimiausiose rungtynėse su „Middlesbrough“ ekipa žaidėjai rungtyniaus vilkėdami juodas aprangas. Užuojautą nedelsdama pareiškė ir Trinindado ir Tobago futbolo asociacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.