Trenerio paieškos neužtruko: ispanai turi naują strategą

Rinktinės trenerį netikėtai atleidusi Ispanijos futbolo federacija neužtruko ir jau paskelbė naująjį strategą, kuris vadovaus komandai ketvirtadienį prasidėsiančiame pasaulio futbolo čempionate Rusijoje.

 Ispanijo žaidėjams vadovaus F.Hierro.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Ispanijo žaidėjams vadovaus F.Hierro.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2018, 7:28 PM, atnaujinta Jun 13, 2018, 7:29 PM

Ispanijos žaidėjams vadovaus 50-metis Fernando Hierro, kuris iki tol ėjo Ispanijos rinktinės sporto direktoriaus pareigas. 

Ispanija be vyriausiojo trenerio liko po to, kai trečiadienį, likus vos vienai iki pasaulio čempionato pradžios, visų nuostabai, buvo atleistas gerus rezultatus iki tol fiksavęs 51-erių Julenas Lopetegui. 

Treneris turėjo palikti Ispanijos nacionalinę komandą po to, kai antradienį jis buvo oficialiai paskirtas ir Madrido „Real“ strategu, o Ispanijos futbolo federacija apie tai nebuvo informuota ir nieko nežinojo. 

Prie Ispanijos rinktinės vairo stojęs F.Hierro Ispanijos futbolo federacijos sporto direktoriaus pareigas  ėjo nuo 2007 iki 2011 metų, o vėliau tkį patį darbą dirbo „Malaga“ klube.

F.Hierro turi ir trenerio patirties. 2014-2015 metais jis buvo trenerio asistentu „Real“ komandoje. Vėliau vadovavo antrosios Ispanijos lygos komandai „Oviedo“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.